Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση για το on line σεμινάριο της 1ης Φεβρουαρίου 2014

Σχετικά με το on line σεμινάριο που θα διεξαχθεί την 1η Φεβρουαρίου 2014 σας ενημερώνουμε ότι, έχουν ήδη αποσταλεί με e-mail αλλά και με sms οι κωδικοί εισόδου στην πλατφόρμα διεξαγωγής του σεμιναρίου, σε όσους έχουν συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής.

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες, όπως ελέγξουν την αλληλογραφία τους (e-mail) και επισκεφθούν την ιστοσελίδα παρακολούθησης του σεμιναρίου, έτσι ώστε να ελέγξουν την συμβατότητα των υπολογιστών τους και να προβούν στις απαραίτητες εγκαταστάσεις προγραμμάτων εφόσον χρειαστεί (π.χ. media player, ηχεία στον υπολογιστή, κ.λπ.).

Ο σύνδεσμος θα είναι προσβάσιμος και από την κεντρική σελίδα του κόμβου κατά την διάρκεια της ημέρας διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Προσοχή:
Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε χρειάζεστε καλή σύνδεση Internet (τουλάχιστον DSL), τον αγαπημένο σας browser (πχ. Firefox, Internet Explorer, Chrome, κλπ) και ηχεία! Να σημειωθεί ότι η παρακολούθηση του σεμιναρίου δεν είναι εφικτή από συσκευές tablet.

Για τεχνικά προβλήματα ή προβλήματα πρόσβασης, θα έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του κόμβου μέχρι και την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2013 (ώρες γραφείου).

Σας ευχαριστούμε.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο