Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στις γιορτές των Χριστουγέννων

Δύο Κυριακές θα δουλέψουν τα εμπορικά καταστήματα εφέτος την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης κ. Σιούφα, να ανοίξει διάλογος με τον εμπορικό κόσμο ...

Δύο Κυριακές θα δουλέψουν τα εμπορικά καταστήματα εφέτος την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης κ. Σιούφα, να ανοίξει διάλογος με τον εμπορικό κόσμο προκειμένου να λειτουργούν οι εμπορικές επιχειρήσεις 5 με 7 Κυριακές τον χρόνο ή και λιγότερες οι εμπορικός κόσμος αντέδρασε και ζήτησε τα καταστήματα να ανοίγουν μόνο δύο Κυριακές, αυτή πριν από τα Χριστούγεννα και πριν από την Πρωτοχρονιά.
Οπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων που θα ισχύσει κατά την εορταστική περίοδο στον Πειραιά, από Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2006 μέχρι και την Κυριακή 31Δεκεμβρίου 2006 και κάθε μέρα τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Σημειώνεται ότι στην Αθήνα τα καταστήματα ανοίγουν μια ώρα αργότερα.
Τα Σάββατα και τις δύο Κυριακές πριν από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα είναι ανοικτά τα καταστήματα μέχρι τις 6 το απόγευμα. Το Σάββατο θα ανοίξουν τα καταστήματα κανονικά όπως και τις καθημερινές, ενώ την Κυριακή θα ανοίξουν στις 10 το πρωί.
Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τις ημέρες: Δευτέρα 25/12, Τρίτη 26/12, Δευτέρα 1/1/2007 και Τρίτη 2/1/2007.
Από την Τετάρτη 3/1/2007 επανέρχεται το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα του Πειραιά.
Πηγή Κέρδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο