Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δημόσια Διαβούλευση για τις Τεχνικές Προδιαγραφές «ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ X-RAY»

Δημόσια Διαβούλευση για τις Τεχνικές Προδιαγραφές «ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ X-RAY»

Το Υπουργείο Οικονομικών στα πλαίσια της καταπολέμησης του λαθρεμπορίου, προτίθεται να προμηθευτεί σταθερά και αυτοκινούμενα συστήματα ανίχνευσης με ακτίνες Χ — X-Ray scanners.
Για το σκοπό αυτό, θέτει σε δημόσια διαβούλευση τις τεχνικές προδιαγραφές, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα υποβολής παρατηρήσεων ή προτάσεων επί αυτών από τις ενδιαφερόμενες εταιρείες.
Η υποβολή των προαναφερθέντων δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εκληφθεί ως υποβολή προσφοράς και δεν δεσμεύει καθ’ οιονδήποτε τρόπο καμία από τις δύο πλευρές.
Σας καλούμε να αποστείλετε τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας μέχρι και την 17 Φεβρουαρίου 2014 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] (ή στο φαξ: 210-7259323).
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο