Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία καθαριστριών για διαθεσιμότητα

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία καθαριστριών για διαθεσιμότητα  

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Ζ' ΔΟΥ πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών σε διαθεσιμότητα,  ενώ ορισμένες από αυτές συμμετείχαν και στην αιμοδοσία που είχαν προγραμματίσει για σήμερα στο κτίριο οι υπάλληλοι της ΔΟΥ.

«Εμείς νιώθουμε ότι είμαστε συνάδελφοι και τυπικά είμαστε ακόμη στο σύλλογο εργαζομένων. Το αίμα σώζει ζωές, οι απολύσεις αφαιρούν» δήλωσε η εκπρόσωπος του συντονιστικού των καθαριστριών σε διαθεσιμότητα του ΥπΟικ Σεβαστή Αϊναλόγλου.

Οι καθαρίστριες συμμετείχαν και στη διαμαρτυρία των εργαζομένων, σήμερα το μεσημέρι, έξω από τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ και θα πάρουν μέρος και στο συλλαλητήριο των ΕΛΜΕ, το πρωί της Δευτέρας, έξω από τον «Ευκλείδη».
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο