Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Το Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ. για τους ισχυρισμούς και τις επιφυλάξεις κοινωνικών φορέων σχετικά με το κλείσιμο του υποκαταστήματός του στη Μήλο

ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014                    

Τμήμα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων        
/ Αγ. Κωνσταντίνου 8, 104 31, Αθήνα
* 210-5215109, 5215460, 5215340, 5215343, 5215345,
fax: 210-5225137,
email: [email protected]  

Απαντώντας στους ισχυρισμούς και στις επιφυλάξεις που διατυπώνουν κοινωνικοί φορείς της Μήλου που αφορούν το κλείσιμο του υποκαταστήματος στο νησί, θέλουμε να κάνουμε γνωστά τα παρακάτω:

Το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ συνεχίζει να παρέχει με απόλυτη πληρότητα το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους, τους συνταξιούχους και τις επιχειρήσεις μέσω του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, που θα συνεχίσει να λειτουργεί στη Μήλο.

Οι οργανωτικές αλλαγές των υπηρεσιών του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ δεν συνιστούν σε καμία περίπτωση υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αντίθετα μάλιστα αποσκοπούν στην αναβάθμιση τους.

Σε ό,τι αφορά το σκέλος των επιφυλάξεων που αφορούν την παροχή υπηρεσιών υγείας, το θέμα αυτό πλέον δεν το διαχειρίζεται το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ αλλά ο ΕΟΠΥΥ.

Εξ όσων, μετά βεβαιότητας γνωρίζουμε η δημιουργία ενιαίων δομών παροχής των υπηρεσιών υγείας που προωθεί το αρμόδιο Υπουργείο αναβαθμίζουν και δεν υποβαθμίζουν τις παρεχόμενες πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας.

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ είναι στη διάθεση του Δήμου όσο και των φορέων του νησιού για την παροχή των αναγκαίων διευκρινήσεων με σκοπό την διαλεύκανση παρερμηνειών.


ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο