Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Υ.Π.Ε.Κ.Α. - Καμία αύξηση στα πρόστιμα για τα αυθαίρετα

Διευκρίνισ​η για μεμονωμένα δημοσιεύμα​τα σχετικά με τα Αυθαίρετα και τους Ελεγκτές Δόμησης
 
Με αφορμή μεμονωμένα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο σχετικά με πρόσφατες υπουργικές αποφάσεις για το θέμα των αυθαιρέτων και το θέμα των ελεγκτών δόμησης, το ΥΠΕΚΑ ξεκαθαρίζει, εκ νέου, τα εξής:
 
-  Στην υπουργική απόφαση «τροποποίηση του περιεχομένου του Παραρτήματος Α΄ του Ν. 4178/13» δεν προβλέπεται καμία αύξηση στα επιβαλλόμενα πρόστιμα, ούτε προκύπτει επιπλέον επιβάρυνση για όσους έχουν ενταχθεί σε προηγούμενες διατάξεις
 
- Στην υπουργική απόφαση «έλεγχος έργων και εργασιών δόμησης» δεν περιλαμβάνεται καμία αύξηση στις αμοιβές των ελεγκτών δόμησης.
 
Κάθε δημοσίευμα που υποστηρίζει το αντίθετο είναι λανθασμένο.


Ετικέτες για αναζήτηση αυθαίρετα


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο