Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους υποψηφίους για την απόκτηση πτυχίου Λογιστή Α και Β τάξης

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας ανακοινώνει τους υποψηφίους για την αναβάθμιση τάξης Λογιστή Φοροτεχνικού...

Επίσης Σας υπενθυμίζουμε την Συμπληρωματική αακοίνωση του ΟΕΕ


Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας ανακοινώνει ότι τα επιμορφωτικά σεμινάρια για την απόκτηση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος λογιστή φοροτεχνικού Α τάξης θα διεξαχθούν το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2006 και τα επιμορφωτικά σεμινάρια για την απόκτηση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος λογιστή φοροτεχνικού Β τάξης την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2006.

Τόπος Διεξαγωγής Σεμιναρίων: Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής Λ.Συγγρού 103-105, Αθήνα.
Ώρα έναρξης Σεμιναρίων: 9.00

Η προσέλευση των υποψηφίων θα πρέπει να είναι μισή ώρα νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα έναρξης σεμιναρίων, απαραίτητη δε είναι η επίδειξη του δελτίου επαγγελματικής ταυτότητας του λογιστή φοροτεχνικού ή της αστυνομικής ταυτότητας για την διαπίστωση της ταυτοπροσωπίας. μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου των υποβληθέντων αιτήσεων και δικαιολογητικών θα ακολουθήσει ανακοίνωση των ονομάτων των δικαιουμένων
συμμετοχής στα εν λόγω σεμινάρια
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο