Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Χ. Θεοχάρης: Δε θα βγάλουμε ανθρώπους στον δρόμο

O γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρης ανέφερε ότι οι πλειστηριασμοί που έγιναν το 2013 είναι γύρω στους 25 και είναι όλοι για περιπτώσεις άνω του 1,5 εκατ. ευρώ χρεών.

«H Εφορία δεν θα βγάλει στο δρόμο ανθρώπους» διαβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Bήμα FM, σχετικά με τις κατασχέσεις ακινήτων.

Όπως είπε, οι πλειστηριασμοί που έγιναν το 2013 είναι γύρω στους 25 και είναι όλοι για περιπτώσεις άνω του 1,5 εκατ. ευρώ χρεών.

Σχετικά με τα πρόστιμα που θα επιβάλλονται για εκπρόθεσμη υποβολή περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ, ο κ. Θεοχάρης τόνισε ότι το λάθος που γίνεται συστηματικά επειδή «π.χ. υπάρχει μια αταξία στο λογιστήριο μια εταιρεία» θα πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά.

Πάντως απέφυγε να μιλήσει για το ύψος των προστίμων, αναφέροντας ότι δεν είναι ζήτημα δικής του αρμοδιότητας, αλλά πολιτική αρμοδιότητα.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο