Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αίτημα της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. για σύγκλιση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Ενώσεων Μελών της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666   
www.efeeth.gr,  e-mail:  [email protected]

ΠΡΟΣ
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

20/1/2014

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
ΕΝΩΣΕΙΣ-ΜΕΛΗ Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Κύριε Πρόεδρε,

Βάσει του άρθρου 15 παρ. 1 του καταστατικού της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., έπρεπε μέσα στους δύο τελευταίους μήνες του 2013, να συγκαλέσετε Τακτική Γενική Συνέλευση, για διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και συζήτηση των προβλημάτων του Κλάδου, για το πρώτο έτος της θητείας του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Μέχρι τώρα δεν έχετε συγκαλέσει την Τακτική Γενική Συνέλευση και ιδιαίτερα σε μια περίοδο που οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί με τα νέα εξοντωτικά, εξωπραγματικά και άδικα πρόστιμα που ισχύουν από 1/1/2014, έχουν πρόβλημα επιβίωσης και συνέχισης λειτουργίας των γραφείων τους.

Ως Ομοσπονδία μέχρι στιγμής, για το τεράστιο αυτό θέμα, δεν φαίνεται να έχετε κάνει κάτι ιδιαίτερο, ή τουλάχιστον δεν μας έχετε ενημερώσει.

Δείχνετε προς τα έξω μια αδράνεια και αδιαφορία για τα προβλήματα του Κλάδου.

Παρακαλούμε λοιπόν, έτσι όπως έχετε καταστατική υποχρέωση να πράξετε, να συγκαλέσετε άμεσα την Τακτική Γενική Συνέλευση, για να συζητηθούν όλα αυτά τα προβλήματα και να παρθούν από κοινού αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του Κλάδου μας.


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                               
Δόβελος Ιωάννης                                             

Ο Γεν. Γραμματέας
Φιλίππου Κων/νος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο