Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Κέντρα διασκέδασης - Συμορφώνονται ως προς τις φορολογικές τους υποχρεώσεις όχι όμως ως προς στις ασφαλιστικές

Νέες παραβάσεις της φορολογικής αλλά και της εργασιακής - ασφαλιστικής νομοθεσίας διαπίστωσαν τα αρμόδια ελεγκτικά κλιμάκια σε κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα.
Ωστόσο η φορολογική παράβαση είναι μικρής έκτασης αφού το κλιμάκιο ελέγχου βεβαίωσε πρόστιμο για την μη έκδοση μόλις μίας απόδειξης .

Ειδικότερα :

Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τους συστηματικούς φορολογικούς και ασφαλιστικούς ελέγχους, σε επιχειρήσεις και κέντρα διασκέδασης της Αττικής, με σκοπό την εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας, κυρίως όσον αφορά στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, καθώς και της ανασφάλιστης και αδήλωτης εργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, στις 17-18 Ιανουαρίου 2014, μεικτό κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησε έλεγχο σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βεβαιώθηκαν οι εξής παραβάσεις:

η μη έκδοση μίας (1) απόδειξης λιανικών συναλλαγών συνολικής αξίας τριακοσίων εβδομήντα δύο ευρώ (372€), καθώς και

η μη καταχώρηση δύο (2) εργαζομένων στο Ειδικό Βιβλίο Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού (Ε.Β.Κ.Ν.Π.), από τους δεκαοκτώ (18) συνολικά εργαζομένους στο κατάστημα.

Για τις παραπάνω παραβάσεις θα ενημερωθούν οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Ι.Κ.Α. και του Σ.ΕΠ.Ε., για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.
 
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο