Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέο Σεμινάριο για το ΦΠΑ στα ακίνητα Από τον Συλλογο Οικονομολόγων Αττικής στις 20/11/06

Φ.Π.Α. ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ. Εισηγητές: Γκλεζάκος Δημήτρης: Τμηματάρχης Φ.Π.Α. του Υπ.Οικονομικών - Καρύδα Αικατερίνη: Στέλεχος Τμήματος Φ.Π.Α. Υπ.Οικονομικών..

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 ΘΕΜΑ: Φ.Π.Α. ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ.

Εισηγητές:   Γκλεζάκος Δημήτρης: Τμηματάρχης Φ.Π.Α. του Υπ.Οικονομικών -   Καρύδα Αικατερίνη:   Στέλεχος Τμήματος Φ.Π.Α. Υπ.Οικονομικών

Ημερομηνία  & Τόπος διεξαγωγής :

Αθήνα 20/11/2006  Ξενοδοχείο ATHENS IMPERIAL  Ώρες: 4μμ - 10 μμ

Κόστος Συμμετοχής 50 ευρω.

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας: Γραμματεία Συλλόγου
ΓΑΜΒΕΤΤΑ 4 ΑΘΗΝΑ

Τηλ :   210-3826627

FAX :  210-3826928

Email: [email protected]

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 9:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας για κράτηση θέσεων στο παραπάνω fax και e-mail.

Υ.Γ.  Δ/νση : Ξενοδοχείο ATHENS IMPERIAL  Πλατεία Καραισκάκη έναντι ΜΕΤΡΟ στάση Μεταξουργείου
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο