Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ενημέρωση για το on line σεμινάριο που διεξάγεται σήμερα 11.1.2013

Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες ότι η αποστολή των emails με τους κωδικούς για την είσοδο στο on line σεμινάριο έχει ολοκληρωθεί .

Σε όλους του συμμετέχοντες  έχει αποσταλεί ενημερωτικό email το οποίο περιέχει τους κωδικούς εισόδου στην on line αίθουσα, τη διεύθυνση (url - link) από την οποία θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο, καθώς και την διεύθυνση (url - link) από την οποία θα κατεβάσουν τις σημειώσεις του Σεμιναρίου.

 
Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να ελέγξουν την αλληλογραφία τους (email) και να διαβάσουν τις οδηγίες που θα περιέχονται στο email που θα τους αποσταλεί.


Παρακαλούμε επίσης τους συμμετέχοντες, όπως μετά την παραλαβή του email να επισκεφθούν με τους κωδικούς τους την πλατφόρμα ώστε να διαπιστώσουν (από video demo) ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τα οποία πιθανόν να τους καθυστερήσουν κατά την έναρξη διεξαγωγής του σεμιναρίου.
Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε browser mozilla ή chrome που να έχει εγκατεστημένο τον Adobe Flash Player ή σε αντίθετη περίπτωση να  επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλέφωνο (210-6773722 - 6970-988380) για να σας βοηθήσουμε.

Διεύθυνση παρακολούθησης Σεμιναρίου Πατήστε εδώ για την είσοδό σας στο on line σεμινάριο.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν λάβατε το EMAIL με τους κωδικούς εισόδου, παρακαλούμε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ  Το Σαββάτο 11.1.2013 από τις 9:00 πμ μέχρι τις 12:00 πμ, με  τα γραφεία του κόμβου στο 210-6773722  για να σας δοθεί τηλεφωνικώς, ο κωδικός εισόδου.


Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε το on line σεμινάριο το Σαββάτο, 11.1.2014 στην καθορισμένη ώρα, θα σας δοθεί κατόπιν αιτήσεώς σας η δυνατότητα να το παρακολουθήσετε σε μεταγενέστερο χρόνο με τους ίδιους κωδικούς.
Όσοι έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής «Πληρωμή με αντικαταβολή», θα παρακολουθήσετε το σεμινάριο κανονικά και θα σας αποσταλεί το ανάλογο παραστατικό την ερχόμενη εβδομάδα.

Ευχαριστούμε θερμά όσους δήλωσαν συμμετοχή.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο