Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παράταση για την ηλεκτρονική υποβολή των δαπανών αιμοκάθαρσης στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. από τις κλινικές

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΥΠΟΒΟΛΉ ΔΑΠΑΝΏΝ ΑΙΜΟΚΑΘΆΡΣΕΩΝ

Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων στα πλαίσια της ενεργοποίησης των νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, σας ενημερώνουμε, ότι μετά από σχετικά αιτήματα των Μ ΧΑ και ΜΤΝ, παρατείνεται η προθεσμία της υποχρέωσης ηλεκτρονικής υποβολής αρχείου των Αιμοκαθάρσεων του 2013, ανά μήνα, μέχρι την 20/02/2014 (μαζί με την υποβολή Ιανουαρίου 2014), μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής θΔΑΠΥ Αιμοκαθάρσεων.
 
Επίσης, μετά από σχετικά αιτήματα των παρόχων, κατ' εξαίρεση, για το 2013, δεν θα εφαρμοστεί περιοριστικά στην υποβολή, ο έλεγχος συσχέτισης της ηλεκτρονικής αναγγελίας, με τις αντίστοιχες αναλυτικές αιμοκαθάρσεις, οι οποίες θα συμπεριλαμβάνονται στα μηνιαία αρχεία HL7.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΠΥΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο