Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Οι αλλαγές που δρομολογούνται στο μητρώο των εφοριών

Οι αλλαγές που δρομολογούνται στο μητρώο των Εφοριών

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει συνεργασία Υπ. Εσωτερικών και Γενικής Γραμματείας προκειμένου να γίνει διασύνδεση των αρχείων σχετικά με τα στοιχεία θανάτων, διαζυγίων, γάμων έτσι ώστε τα στοιχεία αυτά να ενημερώνουν το Taxis μέσω συστήματος αυτόματα .
Για τους θανάτους το αρχείο είναι ήδη έτοιμο και μέσα σε ένα μήνα θα έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση .
Στα πλαίσια απλούστευσης των διαδικασιών που εισάγονται με τον νέο Κώδικα φορολογικών διαδικασιών καταργείται η προσκόμιση της βεβαίωσης ασφαλιστικού φορέα, της βεβαίωσης επιμελητηρίου, και η προσέγγιση ίδρυσης.
Επίσης δρομολογείται η αυτόματη ενημέρωση από το ΓΕΜH προς το τμήμα μητρώου των αλλαγών των επιχειρήσεων χωρίς την επίσκεψη στην εφορία.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο