Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ενεργοποιείται η εφαρμογή για την υποβολή των μισθωτηρίων online στο taxis εντός των επόμενων ωρών

Ενεργοποιείται η εφαρμογή για την υποβολή των μισθωτηρίων online στο taxis εντός των επόμενων ωρών

'Όπως ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κος Θεοχάρης στην ημερίδα ενημέρωσης των εφοριακών σχετικά με τις αλλαγές του νέου ΚΦΔ, η εφαρμογή είναι ήδη έτοιμη και απλά περιμένουμε την δημοσίευση της απόφασης.

Για τα ηλεκτρονικά παράβολα ανέφερε ότι  είναι ήδη έτοιμα από πλευράς συστημάτων απλά περιμένουμε την πιστοποίηση από τους φορείς και τα υπουργεία που θα τα χρησιμοποιήσουν.
Από τις 10 Ιανουαρίου θα πιστοποιηθούν όλοι οι φορείς και πλέον θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα ηλεκτρονικά παράβολα για όλες τις περιπτώσεις.


Ετικέτες για αναζήτηση μισθωτήρια ηλεκτρονικά μισθωτήρια


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο