Ειδήσεις Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα

Δημοσίευση Προσχέδιου ΔΠΧΠ για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Συμβούλιο Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (IASB) δημοσιοποίησε το τελευταίο προσχέδιο του προσωπικού του για ένα έγγραφο διαβούλευσης ενός Διεθνούς Προτύπου Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ)....

Το Συμβούλιο Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (IASB) δημοσιοποίησε το τελευταίο προσχέδιο του προσωπικού του για ένα έγγραφο διαβούλευσης  ενός Διεθνούς Προτύπου Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ). Το προσχέδιο δημοσιοποιήθηκε σαν δύο φάκελοι.

Ο ένας περιέχει το προσχέδιο του ΔΠΧΠ και ένα προσχέδιο Πρόσκλησης για Σχολιασμό.

Ο άλλος περιέχει ένα προσχέδιο οδηγιών εφαρμογής με τη μορφή  Επεξηγηματικών Οικονομικών Καταστάσεων και μια Λίστα Ελέγχου (Checklist) Δημοσιοποίησης. Το Συμβούλιο δεν έχει ολοκληρώσει την μελέτη του κειμένου, και περαιτέρω αλλαγές θα επέλθουν σε αυτό το προσχέδιο προτού το Συμβούλιο δημοσιεύσει το έγγραφο διαβούλευσης για δημόσιο σχολιασμό αργότερα μέσα στο χρόνο.

Το IASB δεν έχει εγκρίνει αυτό το προσχέδιο. Δημοσιοποιήθηκε μόνον για να ενημερωθούν τα ενδιαφερόμενα μέρη για την πρόοδο του project.  Το IASB δεν ζητά σχόλια για αυτό το προσχέδιο και το προσωπικό δεν θα είναι σε θέση να μελετήσει ή να απαντήσει σε τυχόν σχόλια.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο