Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονικής

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Ανακοινώνεται ότι συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης που προέκυψε από τις εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου 2013.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου έχει ως εξής:

1. Κωστόπουλος Βασίλειος του Δημητρίου, Πρόεδρος
2. Κεχαγιάς Ιωάννης του Σωτηρίου, Αντιπρόεδρος
3. Βρακόπουλος Παναγιώτης του Ιωάννη, Γενικός Γραμματέας
4. Φαρμάκη Αλεξάνδρα του Χρήστου, Ταμίας
5. Αμοιρίδου Μαρία του Ιωάννη, Έφορος Δημ. Σχέσεων
6. Ζαρκαδής Ιωάννης του Ανδροκλή, Μέλος
7. Λάππας Παναγιώτης του Βασιλείου, Μέλος

Θεσσαλονίκη 24-12-2013

Ο Γενικός Γραμματέας                                                             
Βρακόπουλος Παναγιώτης                                                                                              

Ο Πρόεδρος
Βασίλειος Κωστόπουλος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο