Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Απάντηση σε δημοσιεύματα για το υποκατάστημα Ναυπάκτου από το Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ.

ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ

Αθήνα, 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Απάντηση σε δημοσιεύματα για το υποκατάστημα Ναυπάκτου

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κάνει γνωστό στους πολίτες της Ναυπάκτου ότι το Ίδρυμα θα συνεχίσει απρόσκοπτα να παρέχει τις υπηρεσίες του στο σύνολο των ασφαλισμένων και των εργοδοτών της περιοχής.

Ο μετασχηματισμός του υποκαταστήματος του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ναυπάκτου σε Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης αποτελεί οργανωτική και λειτουργική αλλαγή που αφορά στη νέα οργανωτική δομή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, η οποία αποσκοπεί στην παραγωγική αξιοποίηση των εργαζομένων στο Ίδρυμα και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους και τους εργοδότες.

Ανυπόστατη φημολογία που προεξοφλεί "ανεπαρκή στελέχωση" του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης και ταλαιπωρία των ασφαλισμένων και των εργοδοτών δημιουργεί χωρίς λόγο αδικαιολόγητη σύγχυση και ανασφάλεια στους πολίτες της Ναυπάκτου.ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ           
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο