Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η Ελλάδα θα σερφάρει στο μεγαλύτερο τουριστικό site του κόσμου

Τη συνεργασία με το μεγαλύτερο τουριστικό site του κόσμου, το expedia.com, σε επίπεδο τουριστικής προβολής της χώρας, ανακοίνωσε χθες η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, μετά τη συνάντηση ....

Τη συνεργασία με το μεγαλύτερο τουριστικό site του κόσμου, το expedia.com, σε επίπεδο τουριστικής προβολής της χώρας, ανακοίνωσε χθες η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, μετά τη συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο του expedia κ. David Roche στο Λονδίνο, στο πλαίσιο των επαφών με εκπροσώπους ξένων τουριστικών οργανισμών στην έκθεση World Travel Market.
Οι λεπτομέρειες της συνεργασίας, στην οποία θα μετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, θα συζητηθούν σε 10 ημέρες στην Αθήνα. «Θεωρώ, είπε η κυρία Πετραλιά, ότι αυτή η συνεργασία θα είναι πολύ σημαντική για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού, με δεδομένο τον στόχο που έχουμε να μπούμε πολύ δυνατά στην παγκόσμια τουριστική αγορά... Πιστεύω ότι η νέα διαφημιστική μας εκστρατεία που ξεκίνησε εδώ στο Λονδίνο και η απόφασή μας να γίνει η διαφημιστική μας καμπάνια πολύ πιο σύγχρονη, με τη βοήθεια και των ηλεκτρονικών μέσων, θα βοηθήσει την επόμενη χρονιά τα ελληνικά ξενοδοχεία και γενικότερα την τουριστική βιομηχανία».
Από την πλευρά του ο κ. Roche ανέφερε ότι «η Expedia.com ενδιαφέρεται πολύ για την ελληνική αγορά και θέλει να εμβαθύνει σε αυτήν».
Η κυρία Πετραλιά συνάντησε, επίσης, τον γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (WTO) κ. Francesco Frangialli. Οπως είπε, η συνεργασία με τον Οργανισμό θα γίνει πλέον πιο ουσιαστική και συστηματική και προς τούτο θα υπάρχει αναλυτική συζήτηση στην Αθήνα τον άλλο μήνα.
Τέλος, η υπουργός συναντήθηκε με εκπροσώπους των μεγαλύτερων τουρ οπερέιτορ, στους οποίους ανέλυσε τους βασικούς άξονες της τουριστικής πολιτικής και τους παρότρυνε να επισκεφτούν τη χώρα μας και να «εξερευνήσουν την Ελλάδα με όλες τους τις αισθήσεις», όπως λέει και το νέο σλόγκαν του ΕΟΤ.
Πηγή Κέρδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο