Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ε.Σ.Κ.Ο. - Η επόμενη μέρα

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
Ε. Σ. Κ. Ο.
Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων
Σεπολίων 9, Πλ. Αττικής , Τ.Κ. 10443, Αθήνα
e-mail: [email protected]
Τηλ: 2108820002
κινητό: 6932273425

Η Επόμενη Μέρα

19/12/2013

Μετά από μία κοπιώδη τρίμηνη προσπάθεια και αγώνα να γνωρίσουμε στους Έλληνες Οικονομολόγους ποια είναι η Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων-ΕΣΚΟ αισθανόμαστε την ανάγκη σήμερα, 3 μέρες μετά τις εκλογές της 15ης Δεκεμβρίου 2013, να ευχαριστήσουμε τους Οικονομολόγους που μας άκουσαν, μας γνώρισαν, μας υποστήριξαν και μας κατάταξαν στην Αττική στην 4η θέση σε αριθμό ψήφων. Μας δώσατε την Δύναμη, με πιο δυνατή φωνή πλέον και μέσα στην Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου-ΟΕΕ να συνεχίσουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε.

Στη προσπάθεια μας, ξεκαθαρίσαμε από την αρχή ότι κάθε μέλος της ΕΣΚΟ έχει πολιτική ταυτότητα, ίσως και κομματική ιδιότητα, αλλά εκτός ΕΣΚΟ, που παραμένει μακριά από "Κόμματα και Χρώματα", αδιαπραγμάτευτη θέση που τεκμηριώνεται στο κείμενο των Αρχών μας. Εμείς ζητάμε την υποστήριξη ατόμων και φορέων από το σύνολο του πολιτικού φάσματος της χώρας, χωρίς αποκλεισμούς. Όσες από τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας είχαν την οξυδέρκεια να αντιληφθούν την προοπτική της ΕΣΚΟ, μας στήριξαν. Κατά τον ίδιο λόγο δεν μπορεί καμία πολιτική παράταξη να οικειοποιηθεί την επιτυχία μας.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους Συναδέλφους για την προσπάθεια και την προσήλωση που δείξαμε στον στόχο μας. Η συμμετοχή μας στην Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου θα έχει στόχο να συμπαρασύρουμε την Διοίκηση του ΟΕΕ στους στόχους, στις θέσεις και τις προτάσεις μας, ώστε μια νέα μέρα να ξημερώσει για το Επιμελητήριο, μακριά από κομματικές γραμμές με μόνο στόχο το καλώς νοούμενο συμφέρον των Μελών του και της κοινωνίας.

Μέσα στις άμεσες προτεραιότητες μας θα είναι ο έλεγχος της καταγγελίας μαζικών παράτυπων εγγραφών από Κομματικούς μηχανισμούς τις τελευταίες ημέρες προ των εκλογών, στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2013. Δεσμευόμαστε ότι, εφόσον τεκμηριωθεί παραβίαση των κανόνων λειτουργίας του Επιμελητηρίου, θα κινήσουμε διαδικασίες Νέων Εκλογών.

Ο Πρόεδρος και η Συντονιστική Επιτροπή θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε την επόμενη τριετία το νέο αίμα που θα μπει στην Διοίκηση του Επιμελητήριου να ασκήσει την Διοίκηση που θα ήθελε για το Επιμελητήριό του ο Έλληνας Οικονομολόγος, με άμεσο αποτέλεσμα η αποχή του 60% των Συναδέλφων να μείνει στο παρελθόν.

Καλούμε όλα τα Μέλη του ΟΕΕ και όχι μόνο, να μας κοιτάξουν χωρίς ενδοιασμό στα μάτια. Είμαστε εδώ και θα είμαστε και αύριο! Από σήμερα σηκώνουμε τα μανίκια για δουλειά, μαζί και δίπλα στους Έλληνες Οικονομολόγους, στα στελέχη του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους ελεύθερους επαγγελματίες, στους δασκάλους, στους φοιτητές των οικονομικών σχολών, για το πτυχίο τους, τους μισθούς τους, τα επιδόματά τους και γενικά για την άμυνά τους, χωρίς καμία διάκριση, ως πρότυπα λειτουργών και επαγγελματιών που κυβερνώνται από ηθική, επαγγελματική κατάρτιση και εφαρμόζουν Κώδικες Δεοντολογίας και Ορθών Πρακτικών.


Η Συντονιστική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος                                                                             
ΙΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης