Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Διοργάνωση Ημερίδας Soft1 Developers Day

Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών υποστήριξης μέσω συστηματικής εκπαίδευσης του δικτύου συνεργατών της, η SoftOne διοργανώνει την πρώτη ημερίδα Soft1 Developers Day....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διοργάνωση Ημερίδας Soft1 Developers Day


Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών υποστήριξης μέσω συστηματικής εκπαίδευσης του δικτύου συνεργατών της, η SoftOne διοργανώνει την πρώτη ημερίδα Soft1 Developers Day.

Η συγκεκριμένη ημερίδα εντάσσεται στη δράση ενημέρωσης των συνεργατών της SoftOne σχετικά με τα εργαλεία παραμετροποίησης που έχουν αναπτυχθεί για το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα Soft1 και έχουν επανειλημμένως αποδείξει τη δυνατότητά τους να προσφέρουν λύσεις σε  δύσκολα προβλήματα με εύκολο τρόπο.

Tο Soft1 αξιοποιείται σήμερα σαν μία ready-to-run τυποποιημένη εφαρμογή, αλλά και σαν πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών business management.
Ολοένα και περισσότεροι συνεργάτες χρησιμοποιούν τα εργαλεία παραμετροποίησης – customization tools - του Soft1 για θέματα που ξεκινούν από το σχεδιασμό μιας οθόνης καταχώρησης και καταλήγουν σε κάθετες λύσεις για ειδικούς κλάδους με δύσκολες απαιτήσεις.

Η ενημέρωση αυτή θα καλύπτει ζητήματα χρήσιμα στην επίλυση τρεχόντων θεμάτων που ανακύπτουν συχνά στα έργα υλοποίησης, αλλά και τρόπους για ανάπτυξη ολοκληρωμένων ειδικών εφαρμογών πάνω στο Soft1 ή γύρω απ’ αυτό. Θα καλύπτει, ακόμη, πολύ ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν στην αρχιτεκτονική, τις τεχνολογικές, τεχνικές και σχεδιαστικές επιλογές που εφαρμόστηκαν κατά την ανάπτυξη του Soft1 - μια τεχνογνωσία που μπορεί να αξιοποιηθεί δραστικά απ’ όσους αναπτύσσουν  ειδικές εφαρμογές.

Οι ημερίδες Soft1 Developers Days θα διοργανώνονται ανά δίμηνο, αφορούν αποκλειστικά software developers και τεχνικούς και προσφέρονται χωρίς χρέωση.
Η πρώτη ημερίδα έχει οριστεί για την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2006, ώρα 11:00 πμ. και είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση άγνωστων μέχρι σήμερα δυνατοτήτων του Soft1.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο