Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανακοίνωση ΣΥΝ.ΑΡ.Ο.-Ο.Ε.Ε. - Απάντηση στη ΔΗ.ΚΙ.Ο.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ

Δήλωση του Παναγιώτη Νταή εκπροσώπου της παράταξης για τα αποτελέσματα των εκλογών στο Ο.Ε.Ε. και την ανακοίνωση της ΔΗ.ΚΙ.Ο

Ο  Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΙ.Ο. κ. Πελοπίδας Καλλίρης, έκανε τις πρώτες πρωινές ώρες  δήλωση για τα αποτελέσματα των εκλογών στο ΟΕΕ, μίας παραγράφου, σύμφωνα με την οποία ''Η ψήφος αυτή είναι ψήφος εμπιστοσύνης στις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις, που ήδη εφαρμόζει η κυβέρνηση Σαμαρά.". Η παραπάνω δήλωση αναρτήθηκε στον ιστότοπο Taxheaven.

Ωραία λοιπόν κύριοι της ΔΗ.ΚΙ.Ο., οι 5.334 ψηφοφόροι σας σε σύνολο 105.000 μελών του Οικονομικού Επιμελητηρίου έδωσαν ''ψήφο εμπιστοσύνης στις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις, που ήδη εφαρμόζει η κυβέρνηση Σαμαρά.''!!!!!!!!

Φαίνεται όμως πως η συγκεκριμένη δήλωση του Προέδρου της ΔΗ.ΚΙ.Ο. δεν ικανοποίησε τον ''αρχηγό''. Και έτσι ανέλαβε δράση η ''μονταζιέρα της Συγγρού'', ούτως ώστε να μεγαλώσει η δήλωση και να συμπεριλάβει στο κάδρο και τον ΣΥΡΙΖΑ.!!!

Συμπληρώθηκε μετά λοιπόν η δήλωση του Προέδρου της ΔΗ.ΚΙ.Ο και αναφέρει χαρακτηριστικά:

''Ταυτόχρονα, το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ κατέγραψε μονοψήφιο ποσοστό, μένοντας στην πέμπτη θέση, δείχνοντας ότι η πρότασή του δεν πείθει.''

Άραγε μέχρι που θα φτάσει ο κατήφορος της ΔΗΚΙΟ;

Πρόεδρε της ΔΗ.ΚΙ.Ο θέλουμε κατ΄αρχάς να σας θυμίσουμε ότι χθες είχαμε εκλογές στο Ο.Ε.Ε. και όχι βουλευτικές εκλογές, στις οποίες συμμετείχε η παράταξη Συνεργασία Αριστερών Οικονομολόγων και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή το γνωρίζουμε πολύ καλά εμείς όπως και εσείς, ότι ο πολιτικός χρόνος αυτής της Κυβέρνησης στερεύει, επειδή έχετε χάσει τον ύπνο σας και βλέπετε ΣΥΡΙΖΑ παντού όσο η χώρα θα οδεύει προς τις διπλές ή τριπλές εκλογές του Μαΐου 2014, σας δηλώνουμε να ηρεμήσετε.

Να γνωρίζετε ότι ο παραγοντισμός, οι προσωπικές πολιτικές, η αντικατάσταση του πολιτικού επιχειρήματος από μηχανισμούς κάθε είδους, είναι απόλυτα εχθρικές με τις αντιλήψεις μας και τις πολεμάμε όπου τις αντιμετωπίζουμε.

Το άγχος σκοτώνει την ζωή.

Ευχόμεθα ολόψυχα καλές γιορτές.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο