Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

«Αρχιερέας» της αποτελεσματικότερης εφαρμογής του επενδυτικού δικαίου είναι ο Νότης Μηταράκης αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ                                      

Αθήνα, 16/12/2013.

ΘΕΜΑ: Απάντηση σε σημερινό δημοσίευμα

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, κ. Πέτρος Σελέκος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αρχιερέας» της αποτελεσματικότερης εφαρμογής του επενδυτικού δικαίου είναι ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
 
Συγκεκριμένα, ο Νότης Μηταράκης, μέσω του ν.4146/2013, προώθησε σειρά διατάξεων που αποσκοπούν στην απλοποίηση των διαδικασιών τόσο του Αναπτυξιακού Νόμου όσο και του νόμου για τις Στρατηγικές Επενδύσεις.

Ειδικά, το άρθρο 20 του ν.4146/2013 εισήγαγε σειρά ρυθμίσεων που βελτίωσαν το υφιστάμενο κανονιστικό πλαίσιο ενώ η άμεση έκδοση τριών εγκυκλίων για το άρθρο αυτό δεν έθεσαν οποιοδήποτε ερμηνευτικό ζήτημα, παρά μόνο αποτύπωσαν τη διαδικασία που πρέπει να τηρηθεί από τις αρμόδιες Υπηρεσίες για την αποτελεσματική εφαρμογή των εν λόγω ρυθμίσεων.


Ο ΓΓ Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων
Πέτρος Δ. Σελέκος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο