Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΣΥΝ.ΑΡ.Ο.-Ο.Ε.Ε.: Δελτίο τύπου για τις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΆΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΕΕ)

Σημαντική άνοδος των δυνάμεων της Συνεργασίας Αριστερών Οικονομολόγων (η οποία συσπείρωσε δυνάμεις της Ριζοσπαστικής Αριστεράς) καταγράφηκε στις εκλογές του ΟΕΕ της 15.12.2013.  Άνοδος που έφτασε περίπου το 80% από τα ποσοστά των εκλογών του 2010, αφού το σχήμα ΔΗΜΑΡΚΟ-Σ (που κατέγραψε τώρα 1,16%) συμμετείχε στην τότε παράταξη ΣΕΠ-Ο, που είχε λάβει 5,27%.

Η σημαντική πτώση των κυβερνητικών παρατάξεων (ΔΗΚΙΟ-ΠΑΣΚΟ) σίγουρα είναι ένα στοιχείο, αλλά αυτό που πρέπει να προβληματίσει τους οικονομολόγους, είναι η χαμηλή συμμετοχή, που μετέτρεψε τις εκλογές σε μία σύγκρουση μηχανισμών.  Από 105.000 μέλη του ΟΕΕ πλήρωσαν τη συνδρομή τους 38.783 και ψήφισαν μόνο 17.083!
   
Η Συνεργασία Αριστερών Οικονομολόγων ευχαριστεί τους Οικονομολόγους  που τη στήριξαν με την ψήφο τους και οδήγησαν σε αυτή τη σημαντική άνοδο.
   
Με πιο δυνατή φωνή, θα συνεχίσει τον αγώνα της για να καταστεί το ΟΕΕ σύμμαχος της κοινωνίας ενάντια στην πολιτική του Μνημονίου και για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των οικονομολόγων.

Τα πλήρη αποτελέσματα στο http://www.oe-e.gr/oe/ekloges/apotelesmata.php
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο