Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΔΗ.ΚΙ.Ο. - Δήλωση του Προέδρου της ΔΗ.ΚΙ.Ο για τα αποτελέσματα του Ο.Ε.Ε.

ΔΗ.ΚΙ.Ο.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΙ.Ο. κ. Πελοπίδας Καλλίρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση με καταμετρημένα 93 από τα 94 εκλογικά τμήματα:
Οι Οικονομολόγοι ψήφισαν προοπτική και σταθερότητα.

Η ξεκάθαρη πρωτιά της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων – της παράταξης, που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία - στις χθεσινές εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, δείχνει ότι οι οικονομολόγοι, φοροτεχνικοί, λογιστές, ορκωτοί ελεγκτές, στελέχη επιχειρήσεων και γενικά οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα επέλεξαν τη ΔΗΚΙΟ στην πρώτη θέση, αναγνωρίζοντας το έργο της τα τελευταία έτη στη διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Μέσα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία, η ΔΗΚΙΟ διατήρησε – εκτός από την πρώτη θέση – σχεδόν ανέπαφα τα ποσοστά της.

Ταυτόχρονα, το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ κατέγραψε μονοψήφιο ποσοστό, μένοντας στην πέμπτη θέση, δείχνοντας ότι η πρότασή του δεν πείθει.  Να σημειωθεί και η σημαντική πτώση της ΠΑΣΚΟ, που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, κατά 10 και πλέον μονάδες.

Η ψήφος αυτή είναι επιπλέον ψήφος εμπιστοσύνης στις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις, που ήδη εφαρμόζει η κυβέρνηση Σαμαρά, είναι ψήφος εμπιστοσύνης από όλους και σε όλους όσοι αντιστέκονται στον εύκολο λαϊκισμό της πλειοδοσίας και έχουν επιλέξει το δύσκολο δρόμο της προσπάθειας και των επίπονων αλλαγών.  

Η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει το έργο της, τόσο στηρίζοντας τους οικονομολόγους – μέλη του Επιμελητηρίου με τις απαιτούμενες παρεμβάσεις, όσο και ενισχύοντας το ρόλο της ως θεσμοθετημένος σύμβουλος της πολιτείας.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο