Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ε.Ο.Π.Υ.Υ. - Ηλεκτρονική υποβολή λογαριασμών κλειστής περίθαλψης και δαπανών αιμοκάθαρσης

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

 Αθήνα, 4/12/2013
 ΑΠ οικ. 39764
 
 
Γενική Δ/νση Διαχείρισης και Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας  Διεύθυνση Πληροφορικής
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΕΩΝ
 
 
Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων στα πλαίσια της ενεργοποίησης  των νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, σας ενημερώνουμε, ότι:
 
Όλες οι Μονάδες Τεχνητού Νεφρού και οι Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης  έχουν υποχρέωση ηλεκτρονικής υποβολής αρχείου των αναλυτικών παραστατικών  υγείας κλειστής περίθαλψης του 2013, ανά μήνα, μέχρι την 10/01/2014.
 
Οι ΜΧΑ και ΜΤΝ με τους κωδικούς πρόσβασης που διαθέτουν, θα υποβάλλουν  τους λογαριασμούς τους μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής eΔΑΠΥ  Αιμοκαθάρσεων.
 
Από τον Ιανουάριο 2014 και στο εξής θα πραγματοποιούνται μόνον ηλεκτρονικές  υποβολές μηνιαίων λογαριασμών και τα φυσικά παραστατικά, που τους  συνοδεύουν, θα υποβάλλονται και θα παραλαμβάνονται δεσμευτικά μέχρι την 20η του επόμενου μήνα.
 
Οι τεχνικές προδιαγραφές του αρχείου που υποβάλλεται, είναι σύμφωνα με το  διεθνές πρότυπο HL7 και έχουν ήδη αναρτηθεί στο site του ΕΟΠΥΥ.
 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΠΥΥ
 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟΣ



 Αθήνα, 3/12/2013
 
Αρ. Πρωτ.: οικ.39758
 
 
Γενική Δ/νση Διαχείρισης και Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας Προς:
Νοσοκομεία ΕΣΥ
 
Διεύθυνση Πληροφορικής
Ταχ. Δ/νση: Κηφισίας 39 - 151 23
E-mail: [email protected]
 
ΘΕΜΑ: “Ηλεκτρονική υποβολή λογαριασμών κλειστής περίθαλψης.”
 
Σε συνέχεια των σχετικών ανακοινώσεων, αναφορικά με, την υποχρέωση αναγγελίας ασφαλισμένων  περιστατικών υγείας κλειστής περίθαλψης από τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ, μετά από σχετικά αιτήματα  παράτασης της ημερομηνίας έναρξης, σας ενημερώνουμε, ότι η ημερομηνία έναρξης της  ηλεκτρονικής αναγγελίας νοσηλίων ασφαλισμένων (εισιτήριο – εξιτήριο) μετατίθεται για την  01/1/2014 ταυτόχρονα με την έναρξη της ηλεκτρονικής υποβολής αρχείου νοσηλειών (HL7) με  μήνα αναφοράς τον 12/2013.
Σε κάθε περίπτωση ετοιμότητας των συστημάτων των παρόχων υπάρχει η δυνατότητα δοκιμών,  προκειμένου να διευκολυνθεί το στάδιο της προετοιμασίας σας.
 
 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΠΥΥ
 
Δ. ΚΟΝΤΟΣ



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης