Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τα αποτελέσματα των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στις 01/11 & 02/11/2006 στα γραφεία του Συλλόγου στη Λάρισα...

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Τα αποτελέσματα των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στις 01/11 & 02/11/2006 στα γραφεία του Συλλόγου στη Λάρισα.

 

Για το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν οι:

Λεωνίδας Αποστολόπουλος
Στυλιανός Γρηγορίου
Γεώργιος Καρκαντός
Ηλίας Νάκας
Γεώργιος Ξιφτεράς
Σταύρος Σαχινίδης
Ιωάννης Σταυρίδης
 

Αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) εκλέχθηκαν οι:

Στυλιανός Γρηγορίου
Γρηγόριος Ζώκας
Γεώργιος Καρκαντός
Ευάγγελος Κυρίτσης
Ηλίας Νάκας
Σταύρος Σαχινίδης
Δημήτριος Συγγούνας
 

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει και η συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης, ενώ το Δεκέμβριο θα γίνουν οι εκλογές στην Πανελλήνια ομοσπονδία.

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο