Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Α.ΚΙ.Ο.Ε. - Η ευθύνη και η υποχρέωση της κοινής προσπάθειας

Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδος

Οικονομολόγε

Στις 15/12/2013 έχουμε μία συνάντηση, και θα είμαστε εκεί, έχοντας δώσει από το υστέρημα του χρόνου και των δυνάμεων μας όλες αυτές τις μικρές η μεγάλες μάχες, μέσα από την κοινή προσπάθεια σε όλη τη χώρα.

Προσπάθεια που σε μέγεθος θα είναι αντάξια της Ευθύνης και Υποχρέωσης που έχουμε, και αισθανόμαστε.

Ευθύνης

• διότι έχουμε την γνώση και επιστημονική κατάρτιση.
• διότι έχουμε την δυνατότητα ο θεσμός του Ο.Ε.Ε. να λειτουργήσει ως πραγματικός θεματοφύλακας της οικονομικής ζωής του τόπου.
• διότι έχουμε το ηθικό ανάστημα και την δύναμη να σταματήσουμε την καταστροφική πορεία του Ο.Ε.Ε. από την διατεταγμένη απραξία των κομματικών στελεχών.

Υποχρέωσης  

• απέναντι σε εμάς, την επιστήμη και το επάγγελμά μας.
• απέναντι στην επόμενη γενεά που ψεύδονται όσοι τους υπόσχονται ένα καλύτερο αύριο.
• απέναντι στην κοινωνία που απαιτεί να ανταποκριθούμε στις ανάγκες πληροφόρησης και ελέγχου όσων ανεξέλεγκτα δρουν εναντίον της.
• απέναντι στην οικονομία της χώρας μας  για την επανεκκίνησή της με στόχο την κοινή ευημερία.

Οικονομολόγε

Τρείς ημέρες έμειναν, μετρήσου με τον εαυτό σου και με όσες δυνάμεις έχεις ακόμα,  προσπάθησε – επικοινώνησε – προέτρεψε ,  δώσε την μάχη για να μην έχουν  τα κομματικά στελέχη θέση στην διοίκηση του Ο.Ε.Ε.

Με εκτίμηση

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας
www.akioe.gr    -    [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο