Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ecofan - «Να σταλούν μέσω ταχυδρομείου οι κλειδάριθμοι»

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ
www.ecofan.gr

Λαμβάνουμε στα e-mail πελατών μας το κάτωθι μήνυμα από την Γ.Γ.Π.Σ.

<<Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την ΑΥΟ- ΠΟΛ.1204/29.8.2013 έχει παραταθεί μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2013 η ισχύς των κωδικών πρόσβασης των χρηστών των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που είναι φυσικά πρόσωπα και ήταν εγγεγραμμένοι πριν την έναρξη λειτουργίας του νέου TaxisNet, τον Δεκέμβριο του 2010.  Παρακαλούμε, όπως  αντί παρουσίας κάθε φορολογουμένου  στο τμήμα μητρώου οποιασδήποτε Δ.Ο.Υ. προκειμένου να παραλάβετε τον κλειδάριθμό σας>>

Η ιστορία αυτή αφορά 900.000 φορολογούμενους. Οι οποίοι θα πρέπει μέχρι τις 31/12/2013 να πάνε στην Εφορία και να περιμένουν στην ουρά για να παραλάβουν τον κλειδάριθμο.

Τα προβλήματα που δημιουργούνται θα είναι υπερβολικές ουρές στα τμήματα Μητρώου και δαπανηρές μεταφορές λόγω των συνενώσεων των Δ.Ο.Υ.

Σκεφθείτε τους κατοίκους απομονωμένων νησιών και των απομακρυσμένων ορεινών χωριών που πρέπει να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να παραλάβουν κλειδάριθμο.

Προτείνουμε να πραγματοποιηθεί η αποστολή κλειδαρίθμου μέσω συστημένης ταχυδρομικής επιστολής ,.

Η αποστολή μέσω συστημένης ταχυδρομικής επιστολής  έχει επαναληφθεί κατά την περίοδο υποβολής φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος 2012 και 2013.


Ετικέτες για αναζήτηση κλειδάριθμοι


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο