Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Θεοχάρης: Η Επιτροπή του άρθρου 70Α δεν πέτυχε τον στόχο της

Διοικητική Επίλυση Φορολογικών Διαφορών επιτροπή άρθρου 70Α.

Τι ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων για την επιτροπή Διοικητικής επίλυσης φορολογικών διαφορών του άρθρου 70Α

Η εισπραξιμότητα των προστίμων είναι πάντοτε πιο χαμηλή απ' ότι των φόρων γιαυτό δεν έχει νόημα να είναι μεγάλα τα πρόστιμα. Όσο πιο μεγάλα είναι τα πρόστιμα τόσο μικρότερη είναι η εισπραξιμότητά τους.

Ο σκοπός της επιτροπής 70α αλλά ιδιαιτέρα ο σκοπός την νέας επιτροπής που την διαδέχεται δεν είναι εισπρακτικός, αλλά είναι για να δίνει μία ευκαιρία στην διοίκηση να διορθώνει πιθανά λάθη και να έρχεται σε ένα συμβιβασμό με τον φορολογούμενο, ώστε να μην προχωράει αυτός σε περαιτέρω διαδικασίες. Η επιτροπή του 70α δεν πέτυχε τον σκοπό αυτό.

Δείτε το σχετικό βίντεοΕτικέτες για αναζήτηση 70Α Διοικητική επίλυση


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο