Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΠΟΣΕ - ΙΚΑ - Καταγγελία για τις δηλώσεις του Υπ.Εργασίας σχετικά με την αναγκαιότητα των υπαλλήλων των ασφαλιστικών ταμείων.

ΠΟΣΕ -ΙΚΑ - Καταγγελία για τις δηλώσεις του Υπ.Εργασίας σχετικά με την αναγκαιότητα των υπαλλήλων των ασφαλιστικών ταμείων.

Δελτία Τύπου ΠΟΣΕ -ΙΚΑ

Για τις δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας
  .
Καταγγέλλουμε τον Υπουργό Εργασίας - Ανεργίας, ο οποίος ως μόνη επιδίωξη του έχει να καταστεί το καλό παιδί της Τρόικας και της Κυβέρνησης, αδιαφορώντας για την Δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση, τα εκατομμύρια ασφ/νους και συνταξιούχους.

Σήμερα το πρωί σε ραδιοφωνικό σταθμό των Αθηνών, δήλωσε ευθαρσώς δημόσια και χωρίς κανέναν δισταγμό ότι σε 1,5 χρόνο από σήμερα δεν θα χρειάζεται ούτε το ¼ των υπηρετούντων υπαλλήλων στα ασφαλιστικά ταμεία.

Επιλέγει επικίνδυνα να παραπληροφορεί την ελληνική κοινωνία ότι με παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας όπως ΕΡΓΑΝΗ- ΑΡΙΑΔΝΗ- ΗΛΙΟΣ – ΑΤΛΑΣ η κατάσταση θα βελτιωθεί σε τέτοιο επίπεδο οπότε να μην χρειάζονται τα ¾ των υπηρετούντων υπαλλήλων.

Ζώντας σε μια άλλη χώρα, σε μια εικονική πραγματικότητα και επηρεασμένος σαφώς από την Μυθολογία ξεχνά ότι η ελληνική κοινωνία έχει ήδη οδηγηθεί στον Πλούτωνα- Άδη.

Τα προβλήματα του ασφ/κου συστήματος της χώρας δεν αντιμετωπίζονται μόνο με λόγια – τίτλους και απόλυση του υπάρχοντος προσωπικού, αλλά με την αλλαγή του γενικότερου κλίματος που επικρατεί στην χώρα.

Τα αδιέξοδα που δημιουργήθηκαν και είναι παραδεκτό πλέον από όλους, από τις πολιτικές των μνημονίων, αποφεύγονται μόνο με συνεργασία- συνεννόηση.

Όσο ο Υπουργός Εργασίας και η Διοίκηση του ΙΚΑ θεωρούν ότι με τις τελευταίες επικοινωνιακές παρεμβάσεις τους θα βελτιώσουν την κατάσταση των εσόδων του ΙΚΑ, κάτι για το οποίο αγωνίζονται και προσπαθούν υπό αντίξοες συνθήκες οι εργαζόμενοι, δυστυχώς χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα όπως φαίνεται και από την εισπραξιμότητα του 2013, η δική μας εκτίμηση είναι ότι πολύ πολύ σύντομα θα διαψευσθούν διότι παραγνωρίζουν την πολύτιμη συνδρομή του ανθρώπινου δυναμικού λαμβάνοντας υπ΄ όψιν μόνο τους αριθμούς.

Με απολύσεις και περαιτέρω στραγγαλισμό της αγοράς, δεν υπάρχει περίπτωση να μην θιγούν συντάξεις, μισθοί, δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει καμία ιστορία επιτυχίας καμία ανάπτυξη, πράγμα το οποίο είναι πλέον ορατό και από τον ΚΥΚΛΩΠΑ.

Προειδοποιούμε, τον Υπουργό Εργασίας κ. Ιωάννη Βρούτση ότι σε περίπτωση που αγγίξουν οι απολύσεις το ΙΚΑ και τα ασφ/κά ταμεία εν γένει, περαιτέρω, αυτό θα σημαίνει CasusBelli. Το ΙΚΑ θα παραμείνει κλειστό επ’ αόριστον.


Ετικέτες για αναζήτηση ΕΡΓΑΝΗ ΙΚΑ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο