Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΠΟΕ-ΔΟΥ. ΟΧΙ ΣΕ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΟΜΟ ΣΕ ΝΟΜΟ .

Aθήνα 6.12.2013
Αρ. Πρωτ. : 418
 
ΠΡΟΣ: 1. Τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ι. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
 2. Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γ.ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ
 3. Γεν. Γραμ. Δημ. Εσόδων κ. Χ. ΘΕΟΧΑΡΗ
ΚΟΙΝ: Δ/ΝΗ Προσωπικού
 
ΟΧΙ ΣΕ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΟΜΟ ΣΕ ΝΟΜΟ .
 
 Η ΠΟΕ-ΔΟΥ καταγγέλλει τις αθρόες μετακινήσεις συναδέλφων,  χωρίς αίτησή τους που έγιναν (ΑΡΤΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ) από το  Υπηρεσιακό Συμβούλιο στις 5.12.2013 και τούτο διότι :   
1. Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ γιατί είναι αντίθετες στη νόμιμη διαδικασία  (Μοριακό Σύστημα Μεταθέσεων),που θέλει τις μετακινήσεις  υπαλλήλων από Νομό σε Νομό να γίνονται μια φορά το χρόνο,  ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ.
 
2. Είναι ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ διότι καλούνται υπάλληλοι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ να  μετακινούνται στα μέσα της χρονιάς, αδιαφορώντας η πολιτική ηγεσία  για τις οικογένειές τους και τις ανάγκες τους (παιδιά σχολεία κλπ).   
3. Η μετακίνηση αποτελεί ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΑΠΑΝΗ για τους υπαλλήλους που  έχουν δει τους οικογενειακούς τους προϋπολογισμούς να καταρρέουν.   
ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΑ να ανακληθούν οι εν λόγω μετακινήσεις.  Επισημαίνουμε ότι με άλλοθι τις μεταρρυθμίσεις (συνενώσεις ,  συγχωνεύσεις κ.λ.π. ΔΟΥ) δεν μπορεί να καταστρατηγούνται Νόμοι ούτε να  μπαίνουν οι εργαζόμενοι στην κρεατομηχανή.
 
 
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ


Ετικέτες για αναζήτηση ΠΟΕ-ΔΟΥ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο