Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ευχαριστήρια επιστολή Γ. Χριστόπουλου για το σεμινάριο ΠΟΦΕΕ - ΕΦΕΕΑ

Ευχαριστώ τους Συναδέλφους Λ/Φ.

Ευχαριστήρια επιστολή του Φοροτεχνικού Γιώργου Χριστόπουλου για την αθρόα προσέλευση στην φορολογική εκδήλωση που οργάνωσε η ΠΟΦΕΕ με την ΕΦΕΕΑ.
 
Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους 700 και πλέον Συναδέλφους Λ/Φ που τίμησαν με την παρουσία τους την μεγαλύτερη φορολογική εκδήλωση της χρονιάς, που οργάνωσε η ΠΟΦΕΕ με την ΕΦΕΕΑ, λίγο πριν εκπνεύσει ακόμα ένα βαρύ Φορολογικό έτος.

Όταν όμως η εμπιστοσύνη εκδηλώνεται σε έναν Εισηγητή που είναι και δικός τους άνθρωπος γιατί προέρχεται από τον ίδιο επαγγελματικό χώρο και βιώνει τα ίδια προβλήματα και τις κοινές ανάγκες της αδιάκοπης «δια βίου εκπαίδευσης», εξ αιτίας των αλλεπάλληλων και τεράστιων αλλαγών στο τοπίο όλων των Φορολογιών, τότε αυτή η εμπιστοσύνη,  υπαγορεύει και την απαίτηση είσαι ένας  πειστικός και υπεύθυνος Εισηγητής και να μεταδώσεις το αντικείμενο σου με μεθοδικό και χρηστικό τρόπο.

Στην προχθεσινή εκδήλωση νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους.

Μιλήσαμε στην αρχή για το που πάει το επάγγελμά μας και κάναμε μία ανοιχτή συζήτηση που δεν έκανε ποτέ το Οικονομικό Επιμελητήριο.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι (εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, της ΓΣΕΒΕ, της ΕΣΕΕ, της ΠΟΕ-ΔΟΥ,  αλλά και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχεται από το χώρο των Λ/Φ ), στήριξαν με ειλικρινή λόγο  το θέμα αυτό, ενώ στα πλαίσια των χαιρετισμών δεν απουσίασε η κριτική για τις βαρύτατες ευθύνες του Οικονομικού Επιμελητηρίου και τις συνέπειες από την απαράδεκτη καθυστέρηση να υλοποιήσει ως υπεύθυνος Φορέας, (αφότου εδώ και δύο χρόνια ξεκίνησε), τις διατάξεις του Ν. 3842/2010 που προβλέπουν την πιστοποίηση και την ψηφιακή υπογραφή.

Στη συνέχεια μαζί με τον πολυμαθή και μελετημένο Δάσκαλο, τον κο Ηλία Αργυρό, κάναμε το επίκαιρο οδοιπορικό στο νέο τοπίο του ΚΦΕ- Ν. 4172/2013 σε σχέση με τον ΚΦΕ-Ν.2238/1994 και με χρηστικούς  συγκριτικούς  πίνακες είδαμε τις διαφορές και ομοιότητες, λύνοντας απορίες και ερωτήματα για το πως θα υποβληθούν όλες οι δηλώσεις για τη χρήση 2013 με τον Ν. 4110/2013.

Στο επίκεντρο του σεμιναρίου βρέθηκε το νέο και πολύ αυστηρό ποινολόγιο στον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας (Κ.Φ.Δ. -Ν.4174/2013) και οι αλλαγές με το προσχέδιο νόμου (Κ.Φ.Α.Σ. - Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα ), που ανέλυσε ο κος Αργυρός.

Με ιδιαίτερη χαρά και εγώ και ο κος Αργυρός, είδαμε την ικανοποίηση των συναδέλφων που ήλθαν στην εκδήλωση, για τους τρεις πρακτικούς και χρήσιμους  οδηγούς μας, με τις θεματικές ενότητες του σεμιναρίου που παρέλαβαν δωρεάν.

Αισθάνομαι ακόμα την ανάγκη να ευχαριστήσω τα Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. για τη στήριξη της εκδήλωσης καθώς και την χορηγό Epsilon Net.

Δεν παραλείπω όμως να ευχαριστήσω τον φιλόξενο κόμβο Τax heaven, του οποίου οι ιδιοκτήτες και άξιοι συνάδελφοι, έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, ενώ εδώ και ένα μήνα οι Oικονομολόγοι Λογιστές –Φοροτεχνικοί βλέπουν καθημερινά επισκεπτόμενοι το Tax heaven  την προεκλογική ενημέρωση της παράταξης μας Π.Ο.Φ.Ε._Ε.

Κλείνοντας θέλω να υπενθυμίσω στους συναδέλφους Οικονομολόγους Λογιστές Φοροτεχνικούς ότι είμαι υποψήφιος με την παράταξη της Π.ΟΦ.Ε_Ε και περιμένω να με τιμήσουν και με την ψήφο τους στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013. Αν χρειασθεί να επικοινωνήσουμε παρακαλώ σημειώστε το E-mail μου: [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο