Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μεγάλη η συμμετοχή στην δωρεάν ημερίδα από την Π.Ο.Φ.Ε.-Ε. και την Ε.Φ.Ε.Ε.Α.

Με μεγάλη επιτυχία και διεξήχθει εχθές, η ΔΩΡΕΑΝ ημερίδα από την Π.Ο.Φ.Ε.-Ε. και την Ε.Φ.Ε.Ε.Α., με την χορηγία της EpsilonNet, στο Ξενοδοχείο Novotel.

Στην ημερίδα η οποία διεξήχθει σε μία κατάμεστη αίθουσα τίμησαν με την παρουσία τους 700 περίπου λογιστές φοροτεχνικοί.Στο σεμινάριο επίσης παρευρέθησαν και εκλεκτοί καλεσμένοι όπως:

Ο Βουλευτής του Σύριζα, Δημήτρης Γελαλής,
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καβαθάς
Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΔΟΥ, Χαράλαμπος Νικολακόπουλος
Ο τέως Γενικός Διευθυντής Φορολογικών Ελέγχων Υπουργείου Οικονομικών, Γιαννόπουλος Χρήστος
Χαιρετισμό απεύθυναν:

O Πρόεδρος ΠΟΦΕΕ, Μίμης Πανίδης
O Γεν Γραμματέας ΠΟΦΕΕ Βασίλης Καμπάνης
O Εκπρόσωπος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, ΠαναγιώτηςΠαντελής
Ο Εκπρόσωπος της ΕΣΕΕ, Λέντζας Δημήτριος
Και ο Πρόεδρος της ΕΦΕΕΑ Δημήτρης Τσαμόπουλος

Στο Σεμινάριο οι εισηγητές :
Χριστόπουλος Γεώργιος (Μέλος του ΔΣ της ΠΟΦΕΕΕ και Γενικό Γραμματέας της ΕΦΕΕΑ) και  Ηλίας Αργυρός (Πρ.Διευθυντής του Υπ.Οικονομικών  - Πρ.Ειδικός Γραμματέας ΣΔΟΕ - ΥΠΕΕ)

Ανέλυσαν τα ακόλουθα θέματα:

- Tελευταίες νομοθετικές εξελίξεις,
- Φορολογία Εισοδήματος: Το νέο τοπίο του ΚΦΕ- Ν.4172/2013 σε σχέση με τον ΚΦΕ- Ν.2238/1994. Διαφορές και ομοιότητες.
- Πώς θα υποβληθούν οι δηλώσεις για τη χρήση 2013 με τον Ν. 4110/2013.
- Το νέο ποινολόγιο στον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας (Κ.Φ.Δ. - Ν.4174/2013).
- Ο Κ.Φ.Α.Σ. τι αλλάζει με το προσχέδιο νόμου (Κ.Φ.Α.Σ. - Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα ). - Τι πρέπει να ξέρω.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο