Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.: Ενημερωτικό σημείωμα για τη συνάντηση του Γ.Γ.Δ.Ε. κ. Χ. Θεοχάρη με τη Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. την Τετάρτη 4/12

ΠΟΕ-ΔΟΥ Ενημερωτικό σημείωμα για τη συνάντηση του Γ.Γ.Δ.Ε. κ. Χ. Θεοχάρη με την ΠΟΕ-ΔΟΥ την Τετάρτη 4.12.2013

Στο σημείωμα αυτό απεικονίζονται περιληπτικά οι θέσεις του κ. Θεοχάρη, σχετικά με τα θέματα που του τέθηκαν.

•    119 Δ.Ο.Υ. : Παραμένει οργανωτική δομή. Θα γίνουν αλλαγές – συγχωνεύσεις που δεν μπορούν να ενισχυθούν. (π.χ. Μοσχάτο – Γ΄ Πειραιά). Συνενώσεις όπου είναι δυνατό. 119 σε 116 -117.

•    1700 νέες προσλήψεις :   Το 2014 θα δούμε για γραπτό διαγωνισμό .

•    300 : Θα έρθουν από προηγούμενο διαγωνισμό.

•    Προληπτικός Έλεγχος : Ξεκίνησε. Θα δοθούν υπερωρίες, και 24ωρη λειτουργία με αποφάσεις που θα βγουν.

•    Έγινε αίτημα : Για να έρθει κόσμος από Δημοτική Αστυνομία με πτυχίο Οικονομικών Σχολών. Περίπου 180. Κριτήρια ο γραπτός διαγωνισμός ή ο ΑΣΕΠ όταν προσλήφθηκαν . Δεν θα ζητήσω άλλες μετατάξεις.

•    Ανώνυμες καταγγελίες : Είμαι αυστηρός κατά της διαφθοράς. Για τις κρίσεις των Προϊσταμένων δεν λαμβάνονται υπόψη οι ανώνυμες καταγγελίες, παρά μόνο περιπτώσεις, για τις οποίες έχει ξεκινήσει Ε.Δ.Ε.

•    Χρέη : Κίνηση λογαριασμού. Προτεραιότητες σε ποιόν παίρνουμε μέτρα. Στα πλαίσια θεσμικού πλαισίου να βοηθήσουμε τον κόσμο.

•    Παραγραφές : Ζήτησα πέντε (5) υποθέσεις ανά ελεγκτή. Να ερευνήσουμε με κ. Χ. Μαυρίδου  το σύνολο υποθέσεων (που δεν έχουν θεωρηθεί) .

•    Ραντεβού : Θα κλείσω με Σταϊκούρα για ΤΕΑΔΥ – Β΄ Επικουρική.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από το γραφείο του ΓΓΔΕ οι: Μητσολίδου, Βασιλειάδου και από  την  ΠΟΕ-ΔΟΥ οι:  Νικολακόπουλος, Μπασματζίδου, Αλεξιάδης, Μποτζάκης, Γερονικολάου, Σταυράκη, Νιτσιόπουλος, Χρηστάκος.   


Ετικέτες για αναζήτηση ΠΟΕ - ΔΟΥ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο