Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Οι αλλαγές στον ΦΠΑ ακινήτων για το 2006-2007

Ειδικό φορολογικό συμπόσιο με θέμα «ΦΠΑ στα ακίνητα για το 2006-2007, με όλες τις τροποποιήσεις και αλλαγές από την ισχύ του νόμου μέχρι και σήμερα» διοργανώνουν τα Πρακτικά Φορολογικά Βοηθήματα Αγαπητού Σ. Κράτση. Εισηγήτρια θα είναι η κυρία Αννα Ρουσάκη

Ειδικό φορολογικό συμπόσιο με θέμα «ΦΠΑ στα ακίνητα για το 2006-2007, με όλες τις τροποποιήσεις και αλλαγές από την ισχύ του νόμου μέχρι και σήμερα» διοργανώνουν τα Πρακτικά Φορολογικά Βοηθήματα Αγαπητού Σ. Κράτση. Εισηγήτρια θα είναι η κυρία Αννα Ρουσάκη (τμημ. ΦΠΑ Υπ. Οικονομικών). Τα θέματα που θα αναπτυχθούν θα είναι:
- Εννοια παράδοσης ακινήτων, νεόδμητων ακινήτων & πρώτης εγκατάστασης σε αυτά.
- Προϋποθέσεις επιβολής του ΦΠΑ και του ΦΜΑ στις πωλήσεις ακινήτων.
- Ανέγερση ακινήτων με το σύστημα της αντιπαροχής - Απαλλαγή πρώτης κατοικίας.
- Προσδιορισμός του εκπιπτόμενου ποσού ΦΠΑ εισροών (εφαρμογή της PRORATA).
- Υποχρεώσεις κατασκευαστών - Εντυπα ΦΠΑ σχετικά με τα ακίνητα.
Σημειώνεται ότι στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνονται οι εκδόσεις «ΦΠΑ 2006» και «Φορολογική agenda 2006», ειδικό ενημερωτικό ντοσιέ με πλούσιο υλικόπιστοποιητικό παρακολούθησης κ.λπ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210-9817047 .
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο