Ειδήσεις Εργατικά - Ασφαλιστικά

Ι. Βρούτσης: «Ασφαλιστικό βιογραφικό» από τα μέσα του 2014

"Στα μέσα περίπου του 2014 οι μισοί περίπου Έλληνες θα δουν στο προσωπικό τους κομπιούτερ το ασφαλιστικό τους βιογραφικό. Και στα μέσα του 2015 όλοι οι Έλληνες θα δουν το σύνολο του ασφαλιστικού τους βιογραφικού" προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μέσω της εκπομπής "στον ενικό" στο star channel.

Αναφερόμενος στο πρόβλημα της καθυστέρησης στις συντάξεις είπε: "Με εργαλείο την ΗΔΙΚΑ, το πληροφοριακό κέντρο του υπουργείου Εργασίας θα περάσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα, 144 δισεκατομμύρια ασφαλιστικές ώρες, δηλαδή όλο τον ασφαλιστικό βίο των Ελλήνων. Και αυτό γίνεται τώρα".

"Όταν θα είναι στο κομπιούτερ σας το ασφαλιστικό σας βιογραφικό, θα το τυπώνετε, και το μόνο που θα κάνετε είναι να πηγαίνετε στον ασφαλιστικό φορέα"
Ετικέτες για αναζήτηση Ασφαλιστικό βιογραφικό


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο