Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Θεοχάρης - Κλείνουν τα ΔΕΚ . Μέσα στο 2014 η Γ.Γ.Δ.Ε. θα στεγάζεται σε ένα κτίριο.

Στην συνάντηση του ΓΓΔΕ Κου Θεοχάρη  με την ΠΟΕ -ΔΟΥ  συζητήθηκαν θέματα του κλάδου των εφοριακών

Περιληπτικά οι θέσεις του κ. Θεοχάρη, σχετικά με τα θέματα που του τέθηκαν.

- Απολύσεις: Δεν έχω ακούσει κάτι, δεν έχω κάποια ένδειξη.
- Καθαρίστριες: Είναι στη διαθεσιμότητα (όχι κινητικότητα) είπε το ΥΠΔΜΕΔ. Θα  βοηθήσω εάν υπάρχει δυνατότητα να πάνε αλλού.
- Προσωπική διαφορά: Δεν έχω ακούσει τίποτα. Θα κάνουμε διάλογο για το βαθμολόγιο, όχι για το μισθολόγιο, το επόμενο διάστημα.
- Νέοι ΠΕ1Κ: Δεν μπορεί να γίνει κάτι τώρα. Όταν κουβεντιαστεί το νέο μισθολόγιο  θα δοθούν λύσεις. Θα εξετασθεί η μετακίνησή τους σε τόπο κατοικίας τους.
- Αμοιβή ανά θέση: Θα υπάρχει διαφοροποίηση ανάλογα με τη θέση που υπηρετεί  κάποιος π.χ. Δ/ντης ΦΑΕΕ- Δ/ντης ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ.
- Έξοδα κίνησης: (κάτω από 100km) θα το αντιμετωπίσουμε με απόφαση.
- ΔΕΚ: Θα κλείσει άμεσα. Κέντρα ελέγχου (Φ.Π.+Ν.Π.) και ΔΟΥ.
- Μέσα στο 2014 ένα κτίριο όλη η ΓΓΔΕ.
- Προληπτικός έλεγχος – ωράριο: Θα υπάρχει αποζημίωση (για εργασία μετά από ωράριο και πενθήμερο), θα εκδοθεί απόφαση.
- Άλλη Δ/νση προσωπικού Υπ. Οικονομικών, άλλη Δ/νση προσωπικού ΓΓΔΕ, άμεσα.  Δύσκολη η μετακίνηση από ΣΔΟΕ ΓΓΔΕ ΚΤΗΜΑΤΙΚΕΣ.
- Δεκαετία – παραμεθόριες: Θα το λύσουμε άμεσα.
- Αξιοκρατία-κρίσεις: Διαψεύδω δημοσίευμα εφημερίδας «ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ» 23.11.2013. Όταν κουβεντιάσουμε αξιολογήσεις, θα βάλουμε διαδικασίες. Μέχρι τότε, θα κάνω ότι μπορώ. Θα κριθεί ανά περίπτωση η απαλλαγή τμηματαρχών που δεν επιθυμούν.


Ετικέτες για αναζήτηση ΠΟΕ-ΔΟΥ ΔΕΚ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο