Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σύλλογος Οικονομολόγων Ν. Αττικής - «Τελευταία ευκαιρία»

"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ"
 
Στις 15 Δεκεμβρίου 2013 θα διεξαχθούν οι εκλογές ανάδειξης των νέων εκπροσώπων για την επόμενη τριετία του Ο.Ε.Ε.
 
Στις 15 Δεκεμβρίου 2013 είναι η τελευταία ευκαιρία ,δεδομένων των συγκυριών , να απεικονιστεί η αναλογία του κάθε κλάδου των μελών του Ο.Ε.Ε. στα όργανα της Διοικήσεως του.
 
Οι Οικονομολόγοι-Λογιστές ενώ αποτελούν την πλειοψηφία των οικονομικά ενήμερων μελών του Ο.Ε.Ε. (πάνω από 70%), εκπροσωπούνται από 4 μέλη στην Κεντρική Διοίκησή του.
 
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια να αποφασίζουν για μας τους Λογιστές-Οικονομολόγους άλλοι, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα, κάθε φορά του δικού τους κλάδου (Ορκωτοί Λογιστές, Εφοριακοί κ.λ.π.) μεροληπτώντας σε βάρος μας, οδηγώντας στην υποβάθμιση του επαγγέλματός μας, με κορωνίδα το νόμο 4152/2013 και την εγκύκλιο υπ.αρ. ΠΟΛ.1228/4.10.2013 του Υπ.Οικονομικών.
 
Επίσης το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος , <<ο σύμβουλος της πολιτείας>> και ο επιστημονικός φορέας των οικονομολόγων , απουσίαζε προκλητικά από τα δρώμενα της κοινωνίας αυτά τα χρόνια της μεγάλης ύφεσης. Ενώ βλέπαμε τον οποιονδήποτε να παίρνει θέση και να προτείνει λύσεις για την έξοδο της χώρας από την κρίση, ο καθ’ όλα αρμόδιος δηλαδή το Ο.Ε.Ε.,  ήταν άφαντο.
 
Στις 15-12-2013 είναι η τελευταία ευκαιρία να αποκτήσει επιτέλους το Ο.Ε.Ε. μια Διοίκηση αποτελεσματική , αμερόληπτη , ανταποδοτική προς τα μέλη του. Μια Διοίκηση με δράσεις και προτάσεις πρίν τα γεγονότα και όχι μετά από αυτά. Αυτοί που μας εκπροσωπούν στην Διοίκηση του Ο.Ε.Ε., δεν πρέπει να βλέπουν αυτή την εκπροσώπηση ως εφαλτήριο για πολιτική τους ανέλιξη.
 
Γι’ αυτό πρέπει όλοι μας να ψηφίσουμε στις 15-12-2013, αφήνοντας στην άκρη τις κομματικές επιλογές. Είναι επιβεβλημένη η ψήφος όλων μας γιατί η αποχή είναι σε βάρος των Οικονομολόγων-Λογιστών.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο