Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αναβάθμιση του Πληροφοριακού Συστήματος Συντάξεων και Μισθοδοσίας της ΓΓΠΣ

Στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχονται προς τους συνταξιούχους του Δημόσιου τομέα και τους υπαλλήλους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ), η Γενική Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ), αξιοποιώντας ...

ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
        
Αθήνα,  30/10/2006

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΘΕΜΑ: «Αναβάθμιση του Πληροφοριακού Συστήματος Συντάξεων και Μισθοδοσίας της ΓΓΠΣ»

Στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχονται προς τους συνταξιούχους του Δημόσιου τομέα και τους υπαλλήλους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ), η Γενική Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ), αξιοποιώντας τον εξοπλισμού του Αθήνα 2004, αναβάθμισε ριζικά το Πληροφοριακό Σύστημα Συντάξεων και Μισθοδοσίας και ολοκλήρωσε την παραγωγική του λειτουργία, επιτυγχάνοντας τους παρακάτω στόχους:

- Βελτίωση του χρόνου αναμονής και εξυπηρέτησης των συνταξιούχων στη Γενική Διεύθυνση Μισθών και Συντάξεων

- Εξοικονόμηση 420.000 € για τα επόμενα δύο έτη που θα καταβάλλονταν από τον Τακτικό Προϋπολογισμό για τη διατήρηση πεπαλαιωμένου υπολογιστικού εξοπλισμού

- Αποτελεσματική μεταολυμπιακή αξιοποίηση του εξοπλισμού του «Αθήνα 2004» για τη δημιουργία σύγχρονου, ισχυρού υπολογιστικού συστήματος

- Σημαντική αύξηση της ταχύτητας εξυπηρέτησης των χρηστών του ΓΛΚ, σε συνδυασμό με αναβάθμιση των γραμμών επικοινωνίας μεταξύ του ΓΛΚ και της ΓΓΠΣ

- Βελτίωση της δυνατότητας προσαρμογής των προγραμμάτων στις τρέχουσες νομοθετικές απαιτήσεις

- Δημιουργία υποδομών για την ταχύτερη υλοποίηση του Πληροφοριακού Συστήματος Ενημέρωσης και Εξυπηρέτησης των Συνταξιούχων (Π.Σ.Ε.Ε.Σ.), έργο χρηματοδοτούμενο από το 3ο Κοινοτικό Πλαίσιο στήριξης του οποίου σύντομα αναμένεται να αρχίσει η υλοποίηση.
 
Σημειώνεται ότι η προσπάθεια αυτή υλοποιήθηκε αποκλειστικά από τους υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων σε συνεργασία με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
        

                                             Ο  Γενικός Γραμματέας
                                           Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο