Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Από τον Ιούλιο του 2014, σε έξι μηνιαίες δόσεις ο νέος φόρος ακινήτων

Από το 2015, η πληρωμή του φόρου θα γίνεται σε εννέα δόσεις.

Σε έξι μηνιαίες δόσεις, από τον Ιούλιο έως το Δεκέμβριο του 2014, θα γίνει η πληρωμή του νέου φόρου επί της ακίνητης περιουσίας, καθώς και του συμπληρωματικού φόρου που θα αντικαταστήσει τον ΦΑΠ.

Στόχος του νέου φόρου είναι να αποφέρει στα ταμεία του κράτους έσοδα της τάξης των 2,65 δισεκατομμυρίων ευρώ. Εξ αυτών, τα 660 εκατομμύρια θα προέλθουν από τον συμπληρωματικό φόρο που θα επιβληθεί σε φυσικά και νομικά πρόσωπα που διαθέτουν ακίνητη περιουσία με αντικειμενική αξία άνω των 300.000 ευρώ.

Το επίμαχο νομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί αύριο, Πέμπτη, στη Βουλή, και θα περιλαμβάνει τις αλλαγές που προέκυψαν έπειτα από τις διαβουλεύσεις μεταξύ της κυβέρνησης και βουλευτών.

Από το 2015, η πληρωμή του φόρου θα γίνεται σε εννέα δόσεις.

Πηγή: http://www.skai.gr


Ετικέτες για αναζήτηση ΕΝΦΙΑ ΕΝΦΑ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο