Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η Σχολή Επιμόρφωσης Υπαλλήλων του Υπ. Οικ. και η νυχτερινή ζωή στην Αθήνα

Καυστική και με αρκετή δόση χιούμορ η ανακοίνωση της συνδικαλιστικής οργάνωσης ΑΣΚΙ εφοριακών, των υπαλλήλων του Υπ.Οικονομικών σχετικά με τον σύνδεσμο του ιστοχώρου της Σ.Ε.Υ.Υ.Ο που  διατηρείται στην ιστοσελίδα του Υπουργείο αν και η σχολή έχει καταργηθεί .


Η ανακοίνωση :

Συνάδελφοι, είναι γνωστό σε όλους μας ότι η Σχολή Επιμόρφωσης Υπαλλήλων Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών (Σ.Ε.Υ.Υ.Ο) έχει καταργηθεί και έχει ενταχθεί πλέον στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΑΑ).

Παρόλα αυτά στο site του Υπουργείου Οικονομικών (www.minfin.gr μετά "Διοικητική Οργάνωση" μετά "εποπτευόμενοι φορείς" ) η Σ.Ε.Υ.Υ.Ο υπάρχει ακόμα στον κατάλογο των εποπτευόμενων φορέων του!

Δοκιμάστε το άφοβα από το προσωπικό σας PC. Οι συμβουλές όπως «Το σιδεράδικο είναι το τέλειο μέρος για να πιείτε το ποτό σας διώχνοντας όλες τις έγνοιες της καθημερινότητας και ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική» μπορούν να αντιμετωπίσουν το άγχος σας από την έλλειψη εκπαίδευσης στο αντικείμενο της εργασίας σας.

Η επιμόρφωση και η εκπαίδευση των υπαλλήλων του Υπουργείου μας είναι πραγματικά σε...σιδερένια χέρια.


---

Αν μη τι άλλο, το χιούμορ είναι απαραίτητο.
Ετικέτες για αναζήτηση Σ.Ε.Υ.Υ.Ο ΑΣΚΙ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο