Αποτελέσματα live αναζήτησης

Παρουσιάζεται η μελέτη του ΟΟΣΑ για τις στρεβλώσεις στην αγορά

27 Νοέμβριου 2013 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

Στην Αθήνα αναμένεται την Τετάρτη ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και την Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ) Ανχελ Γκουρία για να παρουσιάσει μελέτη του ΟΟΣΑ για την Ελλάδα.

Ο κ. Γκουρία Θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα και τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη, με τον οποίο διατηρεί στενή συνεργασία για το φλέγον ζήτημα της άρσης των εμποδίων για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.   

Ο μεξικανός πρόεδρος του ΟΟΣΑ θα συναντηθεί στις 9.30 με τον Αντώνη Σαμαρά και στις 11.45 στο υπουργείο Οικονομικών με τον κ. Στουρνάρα. Στις 12.30 συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη και στις 13.00 οι κκ. Χατζηδάκης και Γκουρία θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για την έρευνα του ΟΟΣΑ σχετικά με την πολιτική ανταγωνισμού και την άρση των εμποδίων εισόδου στην αγορά στην Ελλάδα.  

Στις 15.15 θα ακολουθήσει εκδήλωση στην Τράπεζας της Ελλάδος όπου θα παρουσιαστεί μελέτη του ΟΟΣΑ για την Ελλάδα.    

Στις 19.00 ο κ. Γκουρία θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής με θέμα «Μεταρρυθμίσεις για το μέλλον: Οικοδομώντας μια πιο ισχυρή και δίκαιη ελληνική οικονομία». Στην ίδια εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο κ. Χατζηδάκης.

Πηγή Το Βήμα



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης