Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παρουσιάζεται η μελέτη του ΟΟΣΑ για τις στρεβλώσεις στην αγορά

Στην Αθήνα αναμένεται την Τετάρτη ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και την Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ) Ανχελ Γκουρία για να παρουσιάσει μελέτη του ΟΟΣΑ για την Ελλάδα.

Ο κ. Γκουρία Θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα και τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη, με τον οποίο διατηρεί στενή συνεργασία για το φλέγον ζήτημα της άρσης των εμποδίων για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.   

Ο μεξικανός πρόεδρος του ΟΟΣΑ θα συναντηθεί στις 9.30 με τον Αντώνη Σαμαρά και στις 11.45 στο υπουργείο Οικονομικών με τον κ. Στουρνάρα. Στις 12.30 συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη και στις 13.00 οι κκ. Χατζηδάκης και Γκουρία θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για την έρευνα του ΟΟΣΑ σχετικά με την πολιτική ανταγωνισμού και την άρση των εμποδίων εισόδου στην αγορά στην Ελλάδα.  

Στις 15.15 θα ακολουθήσει εκδήλωση στην Τράπεζας της Ελλάδος όπου θα παρουσιαστεί μελέτη του ΟΟΣΑ για την Ελλάδα.    

Στις 19.00 ο κ. Γκουρία θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής με θέμα «Μεταρρυθμίσεις για το μέλλον: Οικοδομώντας μια πιο ισχυρή και δίκαιη ελληνική οικονομία». Στην ίδια εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο κ. Χατζηδάκης.

Πηγή Το Βήμα


Ετικέτες για αναζήτηση Χατζηδάκη ΟΟΣΑ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο