Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Κατάρτιση φοροτεχνικών της ΕΥ Ελλάδας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το μακροχρόνιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Κατάρτιση Στελεχών της ΕΥ (Ernst & Young)στο Φορολογικό Δίκαιο κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013» που πραγματοποιήθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών-ΚΕΚ (Κέντρο Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Κατάρτισης).

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η κατάρτιση στελεχών της ΕΥ προκειμένου να παρέχουν τις καλύτερες και επιστημονικά τεκμηριωμένες συμβουλές και γνωμοδοτήσεις σε όλα τα θέματα φορολογικού δικαίου για την επίλυση των πολλών και σύνθετων προβλημάτων που ανακύπτουν.

Οι 12 θεματικές ενότητες τις οποίες παρακολούθησαν τα στελέχη της ΕΥ Ελλάδας αφορούσαν ειδικότερα στη φορολογία εισοδήματος φυσικών/νομικών προσώπων, φορολογικά κίνητρα, ΦΠΑ, κώδικα φορολογικής απεικόνισης συναλλαγών, φορολογία μεταβίβασης ακινήτων, κληρονομιών, δωρεών & γονικών παροχών, ΦΜΑΠ κ.ά..

«Η σωστή επιμόρφωση των στελεχών μας, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο φορολογικό περιβάλλον, οδηγεί στην ορθή αντιμετώπιση των φορολογικών θεμάτων και συμβάλλει αποφασιστικά στην αποδοτικότητα και ανταγωνιστικότητα της ΕΥ», δήλωσε ο Στέφανος Μήτσιος επικεφαλής του φορολογικού τμήματος της ΕΥ, με αφορμή την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.


Ετικέτες για αναζήτηση Ernst Young


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο