Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

ΕΦΕΕ ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και ΕΚΛΟΓΕΣ

Τα μέλη της στην Τακτική Γενική Συνέλευση - Εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ευβοίας στις 04 / 11 / 2006 ημέρα Σάββατο και ώρα 9.00 ....

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κ Α Λ Ε Ι

Τα μέλη της στην Τακτική Γενική Συνέλευση - Εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ευβοίας στις 04 / 11 / 2006 ημέρα Σάββατο και ώρα 9.00 π.μ.

Θ Ε Μ Α T Α      Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ     Δ Ι Α T Α Ξ Η Σ

1. Συγκρότηση σε σώμα και εκλογή Προεδρείου.
2. Οικονομικός & Διοικητικός Απολογισμός περιόδου 01 /10 / 2005 έως 31 / 10 / 2006.
3. Οικονομικός & Διοικητικός προϋπολογισμός.
4. Τοποθετήσεις μελών.
5. Έγκριση Οικονομικού & Διοικητικού Απολογισμού & Προϋπολογισμού.
6. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
7. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου - Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Ο.Ε.Β.Ε. και την Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν μεταξύ των ωρών 11.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ.

Συνάδελφε (-ισα),
Η συμμετοχή και η ψήφος σου στην Γενική Συνέλευση και την εκλογική διαδικασία είναι απαραίτητη. Τα χρόνια προβλήματα αλλά και οι σημαντικές αλλαγές στον κλάδο μας καθιστούν τη συσπείρωσή όλων μας αναγκαίο εφόδιο για θετικές εξελίξεις και προοπτική.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για Το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
ΣΤΑΜΑΤΗΣ Δ. ΣΠΥΡΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο