Αποτελέσματα live αναζήτησης

Θέσεις της Ε.Σ.Κ.Ο. για την απασχόληση των μελών του Ο.Ε.Ε.

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
Ε. Σ. Κ. Ο.
Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων
Σεπολίων 9, Πλ. Αττικής , Τ.Κ. 10443, Αθήνα
e-mail: [email protected]
Τηλ: 2108820002
κινητό: 6932273425

25/11/2013

Θέσεις της ΕΣΚΟ για την απασχόληση των μελών του ΟΕΕ

Συναδέλφισες - Συνάδελφοι

Είναι κοινή αντίληψη ότι ο ρόλος του ΟΕΕ δεν είναι ανταποδοτικός για τα Μέλη του στα 30 χρόνια της ύπαρξής του. Η αποχή σε όλες τις δραστηριότητες του είναι αδιαψευστος μάρτυρας αυτού του γεγονότος.

Αυτές οι εκλογές όμως είναι η ευκαιρία μας! Με την εκλογή της Ε.Σ.Κ.Ο  στην διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου έχουμε θέσει δύο πρωταρχικούς σκοπούς - θέσεις για την επόμενη μέρα!

1. Άμεση Θέσπιση Συνεχιζόμενης και δωρεάν Κατάρτισης για τα μέλη μας σε ολόκληρη την Επικράτεια. Τα παραπάνω προγράμματα θα οργανώνονται από το Οικονομικό Επιμελητήριο με πιστοποιημένους και όχι ημέτερους  Εισηγητές, μέλη του ίδιου του Επιμελητηρίου με ανάλογη κατάρτιση.

2. Άμεση Θέσπιση Πρακτικής επιδοτούμενης εξάμηνης εξάσκησης όλων των νεοεισερχομένων νέων μελών, Πρακτική Άσκηση που δεν υφίσταται σήμερα παρά μόνο για τους φοιτητές των ΑΤΕΙ.

Οι παραπάνω Συνεχιζόμενη και δωρεάν Κατάρτιση και η Πρακτική Άσκηση που θα πραγματοποιείται πριν, ή αμέσως μετά την εγγραφή στο Μητρώο Μελών του ΟΕΕ, θα επιδοτούνται από τον ετήσιο προυπολογισμό του Επιμελητηρίου!

Η Πρακτική θα γίνεται κατά προτεραιότητα στα γραφεία ή επιχειρήσεις των Συναδέλφων με βάση ειδικά διαφανή κριτήρια που διαπιστωμένα θα έχουν την λογική και το σκεπτικό της Πρακτικής Άσκησης και θα επιδοτούνται άμεσα από το Οικονομικό Επιμελητήριο κατά 300 € το μήνα.

Οι προτάσεις μας βασίζονται τόσο στο ταμειακό πλεόνασμα που έχει ήδη το Οικονομικό Επιμελητήριο, όσο και σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ που θα διεκδικήσουμε ήδη από το Δεκέμβριο, πόροι που πλέον θα πηγαίνουν σε ανταποδοτικούς σκοπούς. Σημαντική προϋπόθεση ώστε να πραγματοποιούνται οι δυο παραπάνω δράσεις, θα είναι ότι για να συμμετέχει οποιοσδήποτε Συνάδελφος στα Σεμινάρια, αλλά και στην Επιδότηση Πρακτικής  Άσκησης, θα πρέπει να είναι τακτοποιημένες οι ετήσιες οικονομικές υποχρεώσεις του ως προς το Επιμελητήριο.

Αποδεικνύουμε ακόμα μια φορά ότι το Οικονομικό Επιμελητήριο ανήκει σε όλα τα Μέλη του, χωρίς εξαιρέσεις και επιδίωξή μας είναι σύγχρονες θεσμοθετημένες δομές και  όργανα που θα ανταποκρίνονται στα προβλήματα των Συναδέλφων αλλά και της Κοινωνίας. Ο ρόλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος θα είναι επιστημονικός και συμβουλευτικός, θα έχει γνώμη, άποψη και συμβολή στην ανάπτυξη της χώρας μας.
                               
ΓΙΑΤΙ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥΣ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ " ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ"

Για την Συντονιστική Επιτροπή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        
ΙΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                           

ΤΟ ΜΕΛΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης