Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Θέσεις της Ε.Σ.Κ.Ο. για την απασχόληση των μελών του Ο.Ε.Ε.

Ε. Σ. Κ. Ο.
Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων
Σεπολίων 9, Πλ. Αττικής , Τ.Κ. 10443, Αθήνα
e-mail: [email protected]
Τηλ: 2108820002
κινητό: 6932273425

25/11/2013

Θέσεις της ΕΣΚΟ για την απασχόληση των μελών του ΟΕΕ

Συναδέλφισες - Συνάδελφοι

Είναι κοινή αντίληψη ότι ο ρόλος του ΟΕΕ δεν είναι ανταποδοτικός για τα Μέλη του στα 30 χρόνια της ύπαρξής του. Η αποχή σε όλες τις δραστηριότητες του είναι αδιαψευστος μάρτυρας αυτού του γεγονότος.

Αυτές οι εκλογές όμως είναι η ευκαιρία μας! Με την εκλογή της Ε.Σ.Κ.Ο  στην διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου έχουμε θέσει δύο πρωταρχικούς σκοπούς - θέσεις για την επόμενη μέρα!

1. Άμεση Θέσπιση Συνεχιζόμενης και δωρεάν Κατάρτισης για τα μέλη μας σε ολόκληρη την Επικράτεια. Τα παραπάνω προγράμματα θα οργανώνονται από το Οικονομικό Επιμελητήριο με πιστοποιημένους και όχι ημέτερους  Εισηγητές, μέλη του ίδιου του Επιμελητηρίου με ανάλογη κατάρτιση.

2. Άμεση Θέσπιση Πρακτικής επιδοτούμενης εξάμηνης εξάσκησης όλων των νεοεισερχομένων νέων μελών, Πρακτική Άσκηση που δεν υφίσταται σήμερα παρά μόνο για τους φοιτητές των ΑΤΕΙ.

Οι παραπάνω Συνεχιζόμενη και δωρεάν Κατάρτιση και η Πρακτική Άσκηση που θα πραγματοποιείται πριν, ή αμέσως μετά την εγγραφή στο Μητρώο Μελών του ΟΕΕ, θα επιδοτούνται από τον ετήσιο προυπολογισμό του Επιμελητηρίου!

Η Πρακτική θα γίνεται κατά προτεραιότητα στα γραφεία ή επιχειρήσεις των Συναδέλφων με βάση ειδικά διαφανή κριτήρια που διαπιστωμένα θα έχουν την λογική και το σκεπτικό της Πρακτικής Άσκησης και θα επιδοτούνται άμεσα από το Οικονομικό Επιμελητήριο κατά 300 € το μήνα.

Οι προτάσεις μας βασίζονται τόσο στο ταμειακό πλεόνασμα που έχει ήδη το Οικονομικό Επιμελητήριο, όσο και σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ που θα διεκδικήσουμε ήδη από το Δεκέμβριο, πόροι που πλέον θα πηγαίνουν σε ανταποδοτικούς σκοπούς. Σημαντική προϋπόθεση ώστε να πραγματοποιούνται οι δυο παραπάνω δράσεις, θα είναι ότι για να συμμετέχει οποιοσδήποτε Συνάδελφος στα Σεμινάρια, αλλά και στην Επιδότηση Πρακτικής  Άσκησης, θα πρέπει να είναι τακτοποιημένες οι ετήσιες οικονομικές υποχρεώσεις του ως προς το Επιμελητήριο.

Αποδεικνύουμε ακόμα μια φορά ότι το Οικονομικό Επιμελητήριο ανήκει σε όλα τα Μέλη του, χωρίς εξαιρέσεις και επιδίωξή μας είναι σύγχρονες θεσμοθετημένες δομές και  όργανα που θα ανταποκρίνονται στα προβλήματα των Συναδέλφων αλλά και της Κοινωνίας. Ο ρόλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος θα είναι επιστημονικός και συμβουλευτικός, θα έχει γνώμη, άποψη και συμβολή στην ανάπτυξη της χώρας μας.
                               
ΓΙΑΤΙ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥΣ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ " ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ"

Για την Συντονιστική Επιτροπή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        
ΙΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                           

ΤΟ ΜΕΛΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο