Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Δελτίο τύπου Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για τον κωδικό 049

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42 - 46 - ΑΘΗΝΑ 104 34
ΤΗΛ: 210 8253445 - FAX: 210 8253446 * Ε - Μail: [email protected]
ΑΠ.ΑΝΑΓ. ΠΟΛ.ΠΡΩΤ.ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ.ΚΑΤ. 545/4787/94

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου για τον κωδικό 049

Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε είναι η μόνη Ομοιοεπαγγελματική Ομοσπονδία του Κλάδου των Λογιστών - Φοροτεχνικών που αγωνίζεται συνεχώς ώστε στην σημερινή δύσκολη οικονομική (και υπό καθεστώς κηδεμονίας από την τρόϊκα) συγκυρία οι απώλειες για τον Κλάδο να είναι οι λιγότερες δυνατές.

Δικές μας έγγραφες προτάσεις αποτελέσαν ο ενιαίος καθορισμός ημερομηνιών φορολογικών δηλώσεων και η υποχρεωτική ηλεκτρονική υποβολή οι οποίες και νομοθετήθηκαν, άσχετα αν δεν υλοποιήθηκε η νομοθετημένη διάρκεια την πρώτη χρονιά λόγω των αναγκαίων τεχνικών δυσκολιών.

Μετά την Γενική Συνέλευση της Κέρκυρας, φέτος τον Ιούλιο, η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. σήκωσε το βάρος των παρατάσεων των φορολογικών δηλώσεων και των άλλων υποχρεώσεων ΟΛΟΥ του Κλάδου αποτελώντας τον μόνο στόχο τόσο για θετική κριτική από την συντριπτική πλειοψηφία των Συναδέλφων αλλά και για αρνητική κριτική από μερίδα αυτών καθώς καμία άλλη Συνδικαλιστική Οργάνωση δεν είχε την δυνατότητα να εκπροσωπεί τον Κλάδο στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Επειδή εμείς στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε από το 1994 «μιλάμε» με «αποτελέσματα» και δεν αναλωνόμαστε σε επικοινωνιακό παιχνίδι εντυπώσεων και πυροτεχνήματα, μπορούμε να «απαντήσουμε» σε όλους αυτούς που ασκούσαν κακοπροαίρετη κριτική από τις 2/9/13, με την νομοθετική ρύθμιση του προβλήματος της μη αποδοχής των δαπανών του κωδ.049. Η υπομονή και επιμονή του Προεδρείου είχε θετικό αποτέλεσμα.

Σίγουρα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο όμως πήραν την απάντησή τους όσοι κατηγορούσαν την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. (γιατί απλά αναγνώριζαν έμμεσα ότι μόνον αυτή μπορούσε να πετύχει το αδύνατο, κατ’ αυτούς) ότι άφησε ακάλυπτους τους Συναδέλφους που φέτος κατέβαλλαν υπεράνθρωπη προσπάθεια ώστε να είναι συνεπείς με τους πελάτες τους.

Συνάδελφοι,

Έχουμε ήδη αναλάβει και αναλαμβάνουμε διαρκώς, αφιερώνοντας συνειδητά εργασιακό και προσωπικό χρόνο, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και στα πλαίσια των μνημονιακών δεσμεύσεων της χώρας μας, όλες εκείνες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες ώστε να έχει ο Κλάδος το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Συναδέλφους, και χωρίς να υπολογίζουμε προσωπικό κόστος, τους λέμε ότι κάνουμε και κάνουμε ότι λέμε.

 
Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος
Πανίδης Ι. Αβραάμ

Ο Γενικός Γραμματέας
Καμπάνης Βασίλειος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο