Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. - Αποκλεισμός εκλεγμένων αντιπροσώπων από τις εκλογές της ΓΣΕΒΕΕ

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666  
www.efeeth.gr,  e-mail:  [email protected]
   
ΠΡΟΣ
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

ΕΠΕΙΓΟΝ

Κοινοποίηση:
ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Θεσσαλονίκη 20/11/2013

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Στις εκλογές της 9/12/2012 της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) εκλέχθηκαν ως αντιπρόσωποι της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. τα μέλη μας Φιλίππου Κων/νος και Βούζιος Χριστόδουλος.

Και ενώ τους στείλατε την πρόσκληση για τη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Γ.Σ.E.Β.Ε.Ε., που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 22-24/11/2013, το πληρεξούσιο, το πρόγραμμα και τα ξενοδοχεία για να κλείσουν εισιτήρια της μετάβασής τους στην Αθήνα, μετά από λίγες μέρες, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του Γεν. Γραμματέα μας με το αρμόδιο τμήμα μητρώου της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., πληροφορηθήκαμε ότι δεν είναι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι και δεν μπορούν να συμμετάσχουν στη Γ.Σ. και στις αρχαιρεσίες αυτές.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γεν. Γραμματέα της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κ. Β. Καμπάνη, ενημερωθήκαμε ότι οι αντιπρόσωποι μειώθηκαν από 11 σε 9.

Παρακαλούμε λοιπόν να μας γνωρίσετε άμεσα για ποιο λόγο αποκλείστηκαν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι Κ. Φιλίππου και Χ. Βούζιος από το δικαίωμα να συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες και να ψηφίσουν σ’ αυτές χωρίς να έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση εκ μέρους σας για το ανωτέρω θέμα.

Σας καλούμε λοιπόν να πάρετε θέση άμεσα γι’ αυτό το σοβαρό θέμα και να μας κοινοποιήσετε τους λόγους της μείωσης των εκλεγμένων αντιπροσώπων στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             
ΔΟΒΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                       

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο