Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Α.ΚΙ.Ο.Ε. - Για το Ο.Ε.Ε. που μας αξίζει

Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδος

ΠΑΡΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ Ο.Ε.Ε. ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Αγαπητή/έ Οικονομολόγε

Πέρασαν τρία χρόνια από τις εκλογές του Δεκεμβρίου του 2010.
• Τρία χρόνια διαρκούς αποχής του Οικονομικού Επιμελητήριου από τα οικονομικά δρώμενα του τόπου.
• Τρία χρόνια διαρκούς απεμπόλησης κάθε επαγγελματικής μας κατοχύρωσης.  
• Τρία χρόνια αρκετά για την πλήρη ισοπέδωση κάθε επαγγελματικού δικαιώματος.

Τα κομματικά στελέχη της Ν.Δ (ΔΗ.ΚΙ.Ο – Π.Ο.Φ.Ε.Ε.), και του ΠΑΣΟΚ (ΠΑ.ΣΚ.Ο), που άσκησαν τη διοίκηση την τελευταία τριετία προτίμησαν να υπακούσουν στις επιθυμίες των κομματικών τους φορέων πάρα να ακούσουν τα κελεύσματα της κοινωνίας και τις αγωνίες των συναδέλφων.

Στα τρία αυτά χρόνια, προκλητικά σιώπησε το προεδρείο του Ο.Ε.Ε. (ΔΗ.ΚΙ.Ο, ΠΑ.ΣΚ.Ο, Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) στην διάλυση κάθε κοινωνικής δομής και την υποταγή του συνόλου της οικονομίας και της κοινωνίας στις επιθυμίες των δανειστών και των κάθε λογής χρηματοοικονομικών κύκλων.

• Η σιωπή όμως δεν αρμόζει σε επιστήμονες που θέλουν να έχουν λόγο στην κοινωνία και την ζωή.
• Η σιωπή των οικονομολόγων είναι ένοχη στην οικονομική συγκυρία που ζούμε. Οφείλουμε να έχουμε λόγο και πρόταση σε όλα αυτά που συμβαίνουν στην κοινωνία, την οικονομία και το επάγγελμα.
• Η σιωπή ανήκει στους συνενόχους του εγκλήματος που διαπράττεται σε βάρος της οικονομίας και της κοινωνίας μας, ανήκει σε αυτούς που επιτρέπουν την άλωση των οικονομικών μονάδων της χώρας μας και τον εξανδραποδισμό του ανθρώπινου δυναμικού της.
• Η σιωπή ανήκει σε αυτούς  που δήθεν ενδιαφέρονται για το επάγγελμα, αλλά στην ουσία εξυπηρετούν μικρές ομάδες προνομιακής μεταχείρισης σε βάρος της πλειοψηφίας των συναδέλφων.

Οικονομολόγε

Δε φέρεις την ευθύνη για τις καταστροφικές επιλογές των κομματικών στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ (ΠΑ.ΣΚ.Ο) και της Ν.Δ (ΔΗ.ΚΙ.Ο – Π.Ο.Φ.Ε.Ε.), Θα τη φέρεις μόνο εάν τους δώσεις το δικαίωμα να συνεχίσουν να παίρνουν τις αποφάσεις για την αποδόμηση του επαγγέλματός μας, και να σιωπούν στην διάλυση της Ελληνικής Οικονομίας και κοινωνίας.

Υποστήριξε ενεργά την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδος  - Α.ΚΙ.Ο.Ε - σ’ αυτές τις κρίσιμες εκλογές για τον θεσμό του Ο.Ε.Ε. και την πορεία του κλάδου μας.

Με εκτίμηση
Η Συντονιστική Επιτροπή της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας


www.akioe.gr    -    [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο